Registratie Amsterdam Dance Event 2022 zaterdag te zien op NPO 3

Registratie Amsterdam Dance Event 2022 zaterdag te zien op NPO 3
Vera Siemons en Justin Verkijk doen verslag

Kijktip :

Wie zijn de dj’s van dit moment? Wat is ná corona de staat van het nachtleven en hoe divers is de programmering van het Amsterdam Dance Event? Presentatoren Vera Siemons en Justin Verkijk geven in het programma Amsterdam Dance Event: Children of the Night antwoord op deze vragen.

Amsterdam Dance Event 2022 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Dynamische uitzending
Vanuit het Volkshotel in Amsterdam komt een dynamische uitzending over het Amsterdam Dance Event: 's werelds grootste event op het gebied van elektronische muziek. Met heel veel aandacht voor muziek en dj's (denk aan: Metropole Orkest met Suzanne Ciani, Meetsysteem en Eric Prydz). De nachtburgermeester van Amsterdam komt langs en er zijn mini-reportages te zien over dj's Young Marco en De Schuurman.

Over ADE
Het Amsterdam Dance Event is een muziekconferentie, festival en het wereldwijd ontmoetingspunt voor de creatieve industrie gericht op elektronische muziek en vindt sinds 1996 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam. Elk jaar trekt het festival honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld. Dit jaar vindt ADE tussen 19 en 23 oktober plaats.

De registratie van het Amsterdam Dance Event 2022 is zaterdag 22 oktober om 22.00 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de registratie van ADE 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's