Overzicht tijden: Formule 1 GP van Mexico live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Mexico live op tv en online
De races "voor spek en bonen"

Sport :

Het is allemaal beslist in de Formule 1 dit jaar: Max Verstappen heeft de wereldtitel, Red Bull het constructeurskampioenschap. We gaan de komende races dus vooral kijken naar de nummers 2: Kan Perez bijvoorbeeld Leclerc nog voorbij op de ranglijst? Vanaf 28 oktober is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Eén-tweetje
Na Texas hoeven de teams niet ver te reizen: een race op het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico staat op het programma. Net als in Amerika zal de race weer rijkelijk laat plaatsvinden, namelijk rond de klok van negen (voor de race) en tien (voor de kwalificatie). Vorig jaar haalde Red Bull één en twee: kunnen ze die stunt dit jaar herhalen?

Tijdschema GP van Mexico 2022

Vrijdag 28 oktober

Zaterdag 29 oktober

  • 20.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 20.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 22.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 30 oktober

  • 19.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 21.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Mexico is op zondag 30 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag dd maand zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's