Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Mexico 2022

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Mexico 2022

Zaterdag 29 oktober 2022 om 23:35

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Mexico</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Mexico, die zaterdag 29 oktober 2022 werd gereden. Verstappen reed solide vrije trainingen, maar klokte nooit de snelste tijd. In de laatste training klokte Verstappen de derde tijd en moest hij de beide dominante Mercedessen voor zich laten. Tijdens de kwalificatie moest Verstappen flink aan de bak om een goed resultaat neer te zetten. De Nederlander klokte voor het eerst dit weekend de snelste tijd vlak voor Russel en Hamilton. Q1Lewis Hamilton klokte verassend in de eerste sessie de snelste tijd vlak voor Max Verstappen. Charles Leclerc maakte de top drie compleet. De beide Astin Martins en de beide Williams haalden Q2 niet. De eerste uitvallers waren Latifi, Stroll, Schumacher, Albon en Vettel. Q2Max reed een goede Q2 en klokte de tweede tijd wederom achter Lewis Hamilton. Ricciardo, Zhou, Tsunoda, Gasly en Magnussen haalde Q3 niet. Q3In de laatste run ging het allemaal de kant van Max op. De Nederlander klokte heel knap de snelste tijd vlak voor de beide Mercedessen. Perez klokte de vierde tijd in zijn thuisrace. Uitslag kwalificatie GP Mexico Max Verstappen George Russel Lewis Hamilton Sergio Perez Carlos Sainz Valtteri Bottas Charles Leclerc Lando Norris Fernando Alonso Esteban Ocon Kevin Magnussen Pierre Gasly Yuki Tsunoda Guanyan Zhou Daniel Ricciardo Mick Schumacher Sebastian Vettel Lance Stroll Alexander Albon Nicholas Latifi Bekijk hier alle video's van de GP van Mexico :[article:videos](ids:"508194,508202,508334" title:"")
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Mexico 2022

Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Mexico, die zaterdag 29 oktober 2022 werd gereden. Verstappen reed solide vrije trainingen, maar klokte nooit de snelste tijd. In de laatste training klokte Verstappen de derde tijd en moest hij de beide dominante Mercedessen voor zich laten.

Tijdens de kwalificatie moest Verstappen flink aan de bak om een goed resultaat neer te zetten. De Nederlander klokte voor het eerst dit weekend de snelste tijd vlak voor Russel en Hamilton.

Q1
Lewis Hamilton klokte verassend in de eerste sessie de snelste tijd vlak voor Max Verstappen. Charles Leclerc maakte de top drie compleet. De beide Astin Martins en de beide Williams haalden Q2 niet.

De eerste uitvallers waren Latifi, Stroll, Schumacher, Albon en Vettel.

Q2
Max reed een goede Q2 en klokte de tweede tijd wederom achter Lewis Hamilton. Ricciardo, Zhou, Tsunoda, Gasly en Magnussen haalde Q3 niet.

Q3
In de laatste run ging het allemaal de kant van Max op. De Nederlander klokte heel knap de snelste tijd vlak voor de beide Mercedessen. Perez klokte de vierde tijd in zijn thuisrace.

Uitslag kwalificatie GP Mexico

  1. Max Verstappen
  2. George Russel
  3. Lewis Hamilton
  4. Sergio Perez
  5. Carlos Sainz
  6. Valtteri Bottas
  7. Charles Leclerc
  8. Lando Norris
  9. Fernando Alonso
  10. Esteban Ocon
  11. Kevin Magnussen
  12. Pierre Gasly
  13. Yuki Tsunoda
  14. Guanyan Zhou
  15. Daniel Ricciardo
  16. Mick Schumacher
  17. Sebastian Vettel
  18. Lance Stroll
  19. Alexander Albon
  20. Nicholas Latifi

Bekijk hier alle video's van de GP van Mexico

:[article:videos](ids:"508194,508202,508334" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's