FC Vaduz - AZ live op tv (Conference League)

FC Vaduz - AZ live op tv (Conference League)
Kan AZ zich verzekeren van knock-outfase?

Sport :

De Conference League gaat donderdag 27 oktober verder met de vijfde speelronde. Om 18.45 uur staat de wedstrijd FC Vaduz - AZ op het programma. Kunnen de Alkmaarders zich verzekeren van de knock-outfase? Het duel is live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Koploper
AZ is de trotse koploper in Groep E van de Conference League. Van de voorgaande vier wedstrijden wisten de Alkmaarders er drie te winnen. Alleen de laatste wedstrijd, op 13 oktober tegen Apollon Limassol, ging met 1-0 verloren. De opdracht is simpel: als AZ donderdag wint van FC Vaduz is het zeker van de volgende ronde.

Samenvatting en hoogtepunten FC Vaduz - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Liechtenstein
FC Vaduz is afkomstig uit de hoofdstad van het dwergstaatje Liechtenstein. De eerste ontmoeting tussen AZ en Vaduz, op 15 september in Alkmaar, resulteerde in een 4-1 overwinning voor AZ. Tot de 81ste minuut stond het 1-1, maar in de slotfase sloeg AZ alsnog toe. Vaduz lijkt kansloos voor de volgende ronde; ze staan laatste met twee punten.

De wedstrijd FC Vaduz - AZ is donderdag 27 oktober om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's