Vanavond op tv: Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland, special Voor wie steek jij een kaarsje op?

Vanavond op tv: Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland, special Voor wie steek jij een kaarsje op?
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 2 november

Kijktip :

Vanavond begint een nieuw seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland op Net5. Verder onder meer de special Voor wie steek jij een kaarsje op?, elk jaar te zien rond Allerzielen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 2 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: Voor wie steek jij een kaarsje op?

NPO 2
20:25 uur

Het jaarlijks terugkerende programma Voor wie steek jij een kaarsje op?, dat altijd te zien is rond Allerzielen, is dit jaar een week lang dagelijks om 18.30 uur te zien op NPO 2 (vanaf 31 oktober). Vanavond, op Allerzielen is de lange special te zien op NPO 2. Deze wordt gepresenteerd door Anita Witzier. Ze vertelt verhalen van veerkracht, liefde en licht. Zo is er onder meer een eerbetoon aan Gino van der Straeten (9) uit Limburg, die afgelopen juni landelijk nieuws werd.

Live: AC Milan - Red Bull Salzburg (Champions League)

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd AC Milan - Red Bull Salzburg in Groep E van de Champions League. In deze groep is het nog bloedstollend spannend: wie haalt de knock-outfase? Waar in diverse poules weinig meer op het spel staat, is in Groep E nog van alles mogelijk. Chelsea is, als koploper met tien punten, in ieder geval zeker van de volgende ronde. Daarachter volgen AC Milan met zeven punten, Red Bull Salzburg met zes punten en Dinamo Zagreb met vier punten.

Special: Klimaatweek - De wereld van morgen

NPO 1
21:30 uur

Kunstmatig intelligente sensoren die meten wat er moet gebeuren om een ruimte te verwarmen, beton dat zichzelf repareert met bacteriën, organen kweken op een chip, ziektes opsporen door aan je adem te ruiken en zo duurzaam mogelijke smaakvolle groenten kweken. Deze en meer innovaties komen voorbij in de special Klimaatweek: De wereld van morgen. In De wereld van morgen wordt de toekomst van onder meer wonen, eten en de gezondheidszorg onderzocht door Karsu Dönmetz, Nick Schilder en Hila Noorzai.

Terug: Grenzeloos verliefd - baby in het buitenland

NET 5
21:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland van start op Net5. De titel dekt de lading in dit geval volledig: we volgen Nederlanders die in het buitenland de liefde vonden en daar ook een kind kregen. De Friese Eke ontmoet haar geliefde Manny als ze in 2019 een Ecuadoraanse berg beklimt. De klik is er meteen en ook de liefde tussen hen is niet te stoppen. Twee jaar later verhuist Eke definitief naar Ecuador, zodat ze samen een leven op kunnen bouwen. Dat plan gaat vlotter dan verwacht.

Actuele video's

Meer actuele video's