Overzicht tijden: Formule 1 GP van Abu Dhabi live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Abu Dhabi live op tv en online
Laatste GP van Verstappen-seizoen 2022

Sport :

De allerlaatste grote prijs van het jaar 2022 staat voor de deur en alhoewel de meeste prijzen toch wel zijn uitgereikt en de beste plekjes zijn verdeeld, kan er nog van alles gebeuren. Vanaf vrijdag 18 november is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Leclerc vs. Perez vs. Russell
In de top-3 van het kampioenschap is het nog razend spannend, want door de prestaties van Russell en Perez in de GP van Brazilië kan het daar nog alle kanten op. Perez en Ferrari-coureur Leclerc staan exact gelijk in punten, Russell heeft 25 punten minder. In het zeer uitzonderlijke geval dat Russell de GP wint en beide mannen geen punten pakken, komen de nummers 2, 3 en 4 op exact hetzelfde aantal punten uit.

Tijdschema GP van Abu Dhabi 2022

Vrijdag 18 november

  • 11.00 uur: eerste vrije training (samenvatting)
  • 14.00 uur: tweede vrije training (samenvatting)

Zaterdag 19 november

  • 12.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 13.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 15.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 20 november

  • 12.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 14.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Abu Dhabi is op zondag 20 november om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 18 november zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's