Vanavond in Renze op Zondag: feesten met Walid Benmbarek en Khalid Sinouh na winst Marokko

Vanavond in Renze op Zondag: feesten met Walid Benmbarek en Khalid Sinouh na winst Marokko
De gasten van Renze op Zondag 11 december

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond treedt zanger Benny Sings op. Verder zijn Walid Benmbarek, Khalid Sinouh, Jessica Villerius en Evgeniy Levchenko te gast. En schuift de goedlachse Haagse loodgieter Anouar Otmane aan. Dit zijn de gasten van Renze op zondag 11 december.

De tekst gaat verder onder deze video's


Gasten in Renze - zondag 11 december

  • Zanger Benny Sings zit 20 jaar in het vak. In die tijd verzamelde hij meer dan 1 miljard streams. Hij mag grootheden als Rita Ora Anderson.Paak, Jamie Cullum en John Mayer tot zijn fanbase rekenen. Vanavond treedt hij op!

  • Acteur Walid Benmbarek en oud-doelman Khalid Sinouh vlogen met 190 fans naar Qatar en zagen daar gisteren de historische overwinning van Marokko op Portugal. Vanavond vieren ze het feest bij ons.

  • Jurriën ten Cate zit al bijna tien jaar vast in Tunesië wegens de moord op zijn vrouw. In de nieuwe documentaire ‘Het Laatste Woord' van Jessica Villerius blijkt dat het onderzoek aan alle kanten rammelt. Ze schuift aan samen met Karsten, de broer van Jurriën.

  • De gasprijzen vliegen door het dak en dus zoeken miljoenen Nederlanders naar manieren om te besparen op hun energierekening. Grote kans dat je dan uitkomt bij de YouTube-video's van de goedlachse Haagse loodgieter Anouar Otmane. Vanavond deelt hij een paar van zijn tips.

  • De grootscheepse Russische aanvallen op het Oekraïense stroomnetwerk gaan onverminderd door. In Odessa zitten sinds vrijdag meer dan 1,5 miljoen mensen zonder stroom. Evgeniy Levchenko vertelt vanavond over de gevolgen en hoe hij Oekraïne probeert te verlichten.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's