René van der Gijp lovend over spel van Marokko: "Houden de bal goed in de ploeg"

René van der Gijp lovend over spel van Marokko: "Houden de bal goed in de ploeg"

Zondag 11 december 2022 om 11:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp is lyrisch enthousiast over Marokko op het WK in Qatar. Hij vergelijkt de 'Leeuwen van de Atlas' zelfs met het succesvolle Atlético Madrid van trainer Diego Simeone.

Lees verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> lovend over spel van <em>Marokko</em>: &quot;Houden de bal goed in de ploeg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is lyrisch enthousiast over Marokko op het WK in Qatar. Hij vergelijkt de 'Leeuwen van de Atlas' zelfs met het succesvolle Atlético Madrid van trainer Diego Simeone. Lees verder onder de video. Marokko"Weetje hoe ze een beetje spelen, ze spelen een heel klein beetje als Atletico Madrid onder Simeone. Ze gaan heel ver terug, maar ze houden de bal daarna heel goed in de ploeg", aldus René van der Gijp. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Marokko
"Weetje hoe ze een beetje spelen, ze spelen een heel klein beetje als Atletico Madrid onder Simeone. Ze gaan heel ver terug, maar ze houden de bal daarna heel goed in de ploeg", aldus René van der Gijp.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's