Waar en wanneer is de kerstklassieker Love Actually te zien op televisie?

Waar en wanneer is de kerstklassieker Love Actually te zien op televisie?
Ultieme kerstfilm bestaat bijna 20 jaar!

Film :

Als er één kerstfilm is waar je geen genoeg van kunt krijgen, dan is het Love Actually wel, de romantische komedie van de makers van Notting Hill en Bridget Jones's Diary. Een ultieme kerstklassieker met een fantastische cast, bestaande uit louter sterren, en een schitterende soundtrack. Op 25 december is Love Actually te zien op Net5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"It's All About Love... Actually"
De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.

Acteur Hugh Grant (The Prime Minister) in de film 'Love Actually'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,6

Er zijn maar weinig films die jou zo'n goed gevoel kunnen bezorgen als de romantische komedie Love Actually. Allereerst komt dat door de geweldige cast, die zichtbaar plezier heeft in het maken van de film. Zowel jonge acteurs als de oudere garde mogen in deze film shinen. De show wordt echter vooral gestolen door Rowan Atkinson, die een bijzonder irritante verkoper speelt. 4,5 ster.

Cast
Naast Hugh Grant (The Gentlemen) en Liam Neeson (Taken) spelen ook Emma Thompson (Matilda the Musical), Martine McCutcheon (Midsomar Murders), Alan Rickman (Die Hard) en Colin Firth (A Christmas Carol) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Richard Curtis (Yesterday).

Op 25 december 2022 (Eerste Kerstdag) is de film Love Actually te zien om 20.00 uur op Net5. Deze film is ook te streamen op Pathé Thuis, Videoland, Prime Video en Viaplay. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 135 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's