Recensie: Something from Tiffany's brengt misverstanden en een in kerstsfeer gehuld New York

Recensie: Something from Tiffany's brengt misverstanden en een in kerstsfeer gehuld New York
Romantische komedie met Zoey Deutch en Kendrick Sampson

Film :

Vanaf 9 december is de film Something from Tiffany's te zien op Prime Video. Het principe van deze film is heel simpel: de meest spannende cadeautjes onder de kerstboom zijn de kleinste pakjes met een strikjes erom heen. Lees hier de filmrecensie van Something from Tiffany's.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Diamanten verlovingsring
Rachel en Gary zijn best gelukkig, maar ze zijn er nog niet klaar voor om te gaan trouwen. Ethan en Vanessa staan wel op het punt om het officieel te maken. Wanneer Rachels vriend oorbellen voor haar koopt bij juwelenwinkel Tiffany's, op dezelfde dag dat Ethan een verlovingsring koopt, worden hun aankopen per ongeluk verwisseld. Het misverstand brengt gebroken harten en echte liefde.

Actrice Shay Mitchell, Kendrick Sampson en Leah Jeffries in de film 'Something from Tiffany's'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | Kerstsfeer: 75% | IMDb ★ 6,3

Een ongeluk en een wisseltruc gooit het leven van twee koppels in The Big Apple totaal overhoop. Cupido is in de war en de kijker dus ook. Something from Tiffany's is verhaal waarin ongemakkelijke momenten, tranen en de lach voorbij komen. en is in de kern een fijne romantische komedie met lekkere soundtrack en sfeer. De cast straalt met hoofdrollen voor Zoey Deutch en Kendrick Sampson. De aantrekkingskracht tussen de twee hoofdpersonages voel je door het scherm heen en dat geeft extra energie aan deze romcom. Ondanks een paar inkoppertjes, clichés en de belangrijke zoen in de finale is dit wel toch wel feelgood in het betere segment. Drie sterren.

Cast
Naast Zoey Deutch (Set It Up) en Kendrick Sampson (How to Get Away with Murder) zijn ook Ray Nicholson (Licorice Pizza), Leah Jeffries (Beast) en Jojo T. Gibbs (Fresh) te zien in deze film. De film is mede geproduceerd door Reese Witherspoon en geregisseerd door Daryl Wein (How It Ends).

Vanaf 9 december 2022 is de film Something from Tiffany's te zien op Prime Video. Genre: romantiek, drama, komedie. Tijdsduur: 105 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's