Dinsdag in Op1: Kathleen Ferrier over Catshuisoverleg vertrek Sigrid Kaag naar Suriname

Dinsdag in Op1: Kathleen Ferrier over Catshuisoverleg vertrek Sigrid Kaag naar Suriname
De gasten van Op1 van dinsdag 13 december

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Margje Fikse de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 13 december.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 13 december

  • Leidt het conflict in Oekraïne tot de Derde Wereldoorlog? In zijn nieuwe boek gaat de Belgische oorlogsjournalist Rudi Vranckx, die zelf meermaals naar het front in Oekraïne trok om verslag te doen, op zoek naar het antwoord op deze vraag. Hij schuift vanavond aan bij Op1.

  • Meer dan de helft van de Nederlanders is niet gelovig, toch zijn scholen met een religieuze achtergrond nog altijd populair in ons land. In de serie ‘Geloof in het Onderwijs’ onderzoekt presentator en mbo-docent Karim Amghar de voor- en nadelen van scholen die afwijken van de seculiere samenleving. Hij vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Vlak voordat Sigrid Kaag naar Suriname vertrekt, ontvangt de vicepremier vandaag in het Catshuis nog genodigden die zich bezighouden met het slavernijverleden. Oud-CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier was bij het gesprek aanwezig en vertelt vanavond samen met historicus Karwan Fatah-Black, die bij het eerste Catshuisoverleg was, wat belangenorganisaties van het kabinet verwachten.

  • Nederlands-Marokkaanse spelers Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui spelen morgen met Marokko, de grote verrassing op het WK, de halve finale tegen titelfavoriet Frankrijk. Als kleine voetballertjes hadden juf Monique en juf Esther de jongens in hun basisschoolklas. Zat het talent er al op jonge leeftijd in?

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's