Serious Request 2022 live op tv en online: waar volg je de actie?

Serious Request 2022 live op tv en online: waar volg je de actie?
DJ's gaan terug het glazen huis in

Kijktip :

Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december gaan drie DJ's van 3FM weer het Glazen Huis in voor 3FM Serious Request. De actie, die Amersfoort als epicentrum heeft, zal ditmaal als goed doel 'Het Vergeten Kind' hebben. Je volgt de hele actie op tv en online. Gids.tv heeft het overzicht.

Je kunt Serious Request 2022 live kijken via de Gids.tv-livestream.

Serious Request op tv
Op tv volg je het Glazen Huis via het themakanaal NPO 1 Extra. Bij de meeste aanbieders is dit kanaal te vinden op kanaal 81. Dit kanaal is opengezet voor Serious Request en de daaropvolgende Top 2000. Op NPO 1 en NPO 3 zijn er regelmatig updates te zien. Houdt hiervoor onze tv-gids van NPO 1 en onze tv-gids van NPO 3 in de gaten.

Gasten
Tijdens Serious Request zullen muzikale en minder muzikalen gasten aanschuiven bij de DJ's. Elke dag zijn er twee huisgasten: Andy van der Meijde, Angela Schijf, Wilfred Genee, Wendy van Dijk en Meau zijn zomaar wat voorbeelden. Ook in de nacht schuiven er gasten aan: de zogenaamde nachtgast.

Serious Request online
Je kunt Serious Request natuurlijk ook in zijn geheel online volgen. Dat doe je via 3fm.nl en alle sociale kanalen van de radiozender, maar ook via een livestream bij Gids.tv, die vanaf de start tot het einde van het evenement beschikbaar zal zijn.

Serious Request 2022 is van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december te zien. Je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Actuele video's

Meer actuele video's