Vanavond op tv: NOC*NCF Sportgala 2022, grote finale Het Perfecte Plaatje en meer

Vanavond op tv: NOC*NCF Sportgala 2022, grote finale Het Perfecte Plaatje en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 december

Kijktip :

Deze woensdag is het weer tijd voor een van de eerste 'jaaroverzicht' shows, namelijk het NOC*NSF Sportgala, dat dit jaar op een andere manier wordt aangekleed. Verder zien we ook de finale van Het Perfecte Plaatje met Geraldine en Linda. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: van wereldreis naar Loppersum

SBS 6
20:29 uur

Vanavond wordt er weer een herhaling uitgezonden van het vijfde seizoen van Steenrijk, straatarm. Daarin staat de Tilburgse Tamara Straatman en de familie Stuts uit Loppersum centraal. Zij ruilen van woning en dus ook van leven. In Tilburg woont Tamara Straatman met haar beste vriend en zakenpartner Ronnie Willemen. Ze runnen een succesvol bedrijf. Tamara woont in een villa met grote tuin en zwembad en is van alle gemakken voorzien. Hoe zal het Tamara en Ronnie vergaan als zij met huis en haard ruilen met het leven van de familie Stuts?

Finale: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:32 uur

Er zijn nog maar twee fotografen over in Het Perfecte Plaatje: het is dus tijd voor de finale! Geraldine Kemper en Linda Hakeboom gaan met zijn tweeën uitvechten wie het 'perfecte plaatje' van 2022 heeft geschoten. Vlak voor de eindstreep viel Tina de Bruin nog af. Tijdens het eerste deel van de finale kreeg de actrice twee keer een onvoldoende voor haar opdrachten en kon dus niet door naar het laatste deel van de finale.

Komediefilm: Wat Is Dan Liefde

NPO 3
20:34 uur

In Wat is dan liefde volgen we Cato, een echtscheidingsmediator. Ze helpt mensen die uit elkaar willen dat op vreedzame wijze te doen. Gijs is echtscheidingsadvocaat. Als je eropuit bent om je partner uit te kleden moet je bij hem zijn. Ze zijn qua achtergrond, leefstijl en idealen totale 'opposites'. Maar dan slaat toch een onmogelijke liefde toe.

Live: NOCNSF Sportgala 2022*

NPO 1
20:35 uur

De NOS zendt ook dit jaar traditioneel het NOC*NSF Sportgala uit op NPO 1. In dit gala bepaalt een jury welke sportman, sportvrouw, sportploeg, paralympiër en coach de beste van het jaar is. Dit jaar is de aankleding van de avond echter even wat anders dan anders. Het "gala" is namelijk dit jaar niet meer het gala zoals we het kennen. In plaats daarvan maakte de NOS een aantal reportages waarin de verhalen van de sporters en coaches voorbij komen. Ook is er weer genoeg ruimte voor muziek en de hoogtepunten van het voorbije sportjaar komen langs.

Lees ook het overzicht van alle genomineerden voor het Sportgala 2022.

Komediefilm: Paddington 2

NET 5
22:17 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Paddington voelt zich in de tweede film gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's