Nederlandse komediefilm Wat is dan liefde zie je woensdag op NPO 3

Nederlandse komediefilm Wat is dan liefde zie je woensdag op NPO 3
Met Maarten Heijmans en Elise Schaap

Kijktip :

Elise Schaap is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse filmindustrie, met rollen in onder meer het immens populaire Undercover op Netflix. In 2019 was ze nog up-and-coming en deelde ze de hoofdrol met Maarten Heijmans in de film Wat is dan liefde, die woensdag te zien is op NPO 3 en te streamen is via onder meer Netflix, Videoland en Pathé Thuis.

Macho
Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans van haar leven wanneer ze gevraagd wordt om partner te worden bij een succesvol advocatenkantoor. Haar taak is om af te rekenen met de macho bedrijfscultuur die alleen maar lijkt te draaien om seks en geld. Haar directe collega Gijs vertegenwoordigt alles wat Cato verafschuwt. Terwijl ze een lieve vriendelijke muzikant thuis heeft zitten, wordt het toch verwarrend als cupido opnieuw langs komt.

Elise Schaap en Teun Luijkx in de film 'Wat is dan Liefde'

Beoordeling van Gids.tv
Een waanzinnige rol in de serie Familie Kruys als de hilarische Roemeense Ruxandra, of de Netflix-serie Undercover waar ze de lachers op haar hand krijgt als maffiavriendin Daniëlle. In deze film doet Elise het anders als de sympatieke Cato in een kleine liefdescrisis. Lees ook de volledige filmrecensie bij Gids.tv.

De film Wat is dan liefde (2019) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op woensdag 21 december om 20.30 uur te zien op NPO 3. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 103 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's