Vanavond op tv: Heel Holland Bakt kersteditie en kerstklassieker Love Actually

Vanavond op tv: Heel Holland Bakt kersteditie en kerstklassieker Love Actually
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 december

Kijktip :

Vanavond kun je op NPO 1 kijken naar de kerstaflevering van Heel Holland Bakt. Verder kun je op NET 5 kijken naar de kerstklassieker Love Actually en de kerstkomedie Elf is te zien op Comedy Central. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Kerstklassieker: Love Actually

NET 5
20:00 uur

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar Kerstmis. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over zijn oren verliefd is op een klasgenote.

Kerstkomedie: Elf

Comedy Central
20:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Buddy is opgegroeid als overmaatse elf en reist van de Noordpool naar New York City om zijn biologische vader, Walter Hobbs, te ontmoeten. Die weet niet dat Buddy bestaat en is wanhopig op zoek naar een kerstgevoel.

Heel Holland Bakt: kerstbuche en Kransekake

NPO 1
20:23 uur

Ook tijdens de Kerstdagen gaat Heel Holland Bakt gewoon door. Natuurlijk is er wel een thema gekozen voor deze aflevering die bij de dagen past. Hoe kan het ook anders: 'kerst' is het thema voor deze aflevering. Negen kandidaten gaan zich opmaken voor de kerstpret.

Boomstam
Voor de signatuuropdracht gaan de kandidaten aan de slag met een kerstbuche, dat in de volksmond beter bekend staat als een 'boomstam', waar dus een kerstthema aan zal moeten hangen.

Kransekake
Voor de technische opdracht moeten er kerstzoenen worden gemaakt. Daarvoor krijgen de bakkers een uurtje de tijd. Voor het spektakelstuk gaan ze aan de slag met een Kransekake, een typisch Noorse 'kerstboom' die bestaat uit amandelkoek die vaak met gestapelde ringen aan elkaar gezet is.

Kerstspecial: De Alleskunner VIPS

SBS 6
20:28 uur

Ook bij SBS6 staat de kerst dit jaar weer in het teken van specials. Alle kanonnen van de zender passeren dit jaar de revue: de familie Gillis, de familie Meiland en natuurlijk ook de Alleskunners. Op Eerste Kerstdag heeft SBS6 weer een blikje (semi-) BN'ers opengetrokken.

BN'ers
SBS6 heeft al een flink aantal namen bekend gemaakt van BN'ers die deel zullen nemen aan deze speciale kerstspecial. Hier zijn een aantal van die namen:

 • zangeres Patricia Paay
 • atleet Dafne Schippers
 • radio-dj Barry Paf
 • zangeres Eva Simons
 • coureur Tim Coronel
 • drummer Jamie Trenité
 • zanger Tommie Christiaan
 • oud-politicus Henk Krol
 • URK!-ster Teun Föhn
 • dj Johnny 500
 • zangeres Leona Philippo
 • presentatrice Sylvana IJsselmuiden

Nieuw: Stralend Kerstfeest

NPO 1
21:26 uur

Stralend Kerstfeest is een verrassende, muzikale uitzending waarin niet alleen de vrede, maar ook de onvrede bezongen wordt. Berget Lewis, OG3NE en Ferdi Bolland verzorgen samen met talenten van het Leger des Heils muzikale momenten. De presentatie is in handen van Bert van Leeuwen en Anne-Mar Zwart.

Vrede
In een jaar als 2022 is de kerstboodschap van vrede relevanter dan ooit. In deze editie van Stralend Kerstfeest worden zowel klassieke kerstnummers als legendarische vredesnummers gezongen. Van 'Joy to the world' tot John Lennon's 'Happy Xmas': het komt allemaal aan bod.

Volle Zalen: Joost Prinsen

NPO 2
21:49 uur

In 2022 werd acteur, presentator, schrijver en zanger Joost Prinsen tachtig jaar. Bij Joost thuis, totaal in kerstsfeer, blikt hij met presentator Cornald Maas terug op zijn leven en carrière. Samen toosten ze op de toekomst.

Tevreden
Maas praat met Joost Prinsen over waarom hij het toneel op wilde en wat theater voor hem betekent. Maar ook over zijn docentschap aan de Kleinkunstacademie waar hij talenten als Wende en Alex Klaasen onderwees. Wat maakt de één tot een betere acteur dan de ander? Wat bracht regisseur Ton Lutz hem voor de rest van zijn leven bij? En waar is hij, nu hij de balans opmaakt, tevreden en minder tevreden over?

Actuele video's

Meer actuele video's