Zien: Nick Schilder en dochter Jackie treden op bij kerstfeest op school

Zien: Nick Schilder en dochter Jackie treden op bij kerstfeest op school

Donderdag 22 december 2022 om 10:29

Nick Schilder heeft aangekondigd voortaan zonder Simon Keizer op te gaan treden, maar het lijkt erop dat hij nu al een nieuwe muzikale partner heeft gevonden. De Volendammer heeft op social media mooie beelden geplaatst van een optreden met zijn dochter Jackie. “Gelukkig ging het eerste optreden van m’n nieuwe carrière goed”, aldus Nick. “Jackie kwam zeer recent met de mededeling, dat ik haar zou begeleiden op gitaar, tijdens de kerstshow op school. Met daarbij het vriendelijke verzoek of ik niet wilde meezingen.”

Bekijk beelden van social media in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Nick Schilder</em> en dochter Jackie treden op bij kerstfeest op school Nick Schilder heeft aangekondigd voortaan zonder Simon Keizer op te gaan treden, maar het lijkt erop dat hij nu al een nieuwe muzikale partner heeft gevonden. De Volendammer heeft op social media mooie beelden geplaatst van een optreden met zijn dochter Jackie. “Gelukkig ging het eerste optreden van m’n nieuwe carrière goed”, aldus Nick. “Jackie kwam zeer recent met de mededeling, dat ik haar zou begeleiden op gitaar, tijdens de kerstshow op school. Met daarbij het vriendelijke verzoek of ik niet wilde meezingen.” Bekijk beelden van social media in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nick Schilder in HLF8: 'Gooi nutteloze e-mails weg, het vreet energie' (video) Bekijk deze video » Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon: Van goed naar beter Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's