Aftrap van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde vrijdag te zien op RTL 4

Aftrap van het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde vrijdag te zien op RTL 4
Naar welke eigenaren kunnen we schrijven?

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde staat weer voor de deur en start donderdag al, vlak voor het nieuwe jaar. Dat gebeurd met de zogenaamde 'aftrap', waarin we de eigenaren leren kennen die we deze zomer gaan volgen. Dit heeft natuurlijk maar één doel: we moeten gaan schrijven!

B&B vol liefde: de aftrap gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Liefdesavontuur
Door het gigantische kijkcijfersucces van de vorige reeks hoefde we niet lang te raden dat ook dit jaar weer een reeks zou volgen. De mogelijke deelnemers van dit jaar vertellen in De aftrap naar welke man of vrouw ze op zoek zijn om samen aan het liefdesavontuur van hun leven te beginnen.

Kopie
Met deze aanpak kopieert B&B vol liefde de aanpak van een andere zeer succesvolle datingshow: Boer zoekt vrouw. Het geeft de kijker de gelegenheid een brief te schrijven naar de favoriete B&B eigenaar. het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is in de loop van 2023 te zien op RTL 4.

De special B&B vol liefde: de aftrap is donderdag 29 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's