Oudejaarsavond op tv: The Masked Singer, oudejaarsconferences, Vandaag Inside en meer

Oudejaarsavond op tv: The Masked Singer, oudejaarsconferences, Vandaag Inside en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 december

Kijktip :

De laatste "vanavond op tv" van 2022: dat is natuurlijk ook wel een bijzonder moment. En naar oudejaarsavond kijken we natuurlijk ook gewoon het hele jaar uit, want dan gaan we lekker terugblikken. Dat doen dit jaar twee cabaretiers (Guido Weijers en Claudia de Breij) en het grappigste en meest besproken trio van Nederland: de mannen van Vandaag Inside. Verder zien we de oudejaarsspecial van The Masked Singer en de laatste Top 2000 a gogo. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vandaag Inside: oudejaarsspecial

SBS 6
20:00 uur

De mannen van Vandaag Inside en al zijn voorgangers zijn dit kalenderjaar nog één keer terug. Ze bespreken natuurlijk het afgelopen jaar, waarin zij zelf natuurlijk ook niet van onbesproken gedrag waren. Oudejaarsavond op SBS6. Hoe de special er exact uit gaat zien is nog niet bekend. Er komen in ieder geval een aantal vaste gasten langs, zoals Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxanne Kneteman en Ben van der Burg. De gesprekken tussen de mannen Derksen, Van der Gijp en Genee zullen in ieder geval voetbal, politiek en andere randzaken bestrijken.

De Oudejaarsconference van Guido Weijers

RTL 4
20:06 uur

Hij deed in 2020 al eens de Oudejaarsconference op RTL 4 en ook dit jaar mag hij dat doen. Als tegenhanger van Claudia de Breij, die later op de avond 'dé oudejaarsconference' doet, is Guido om 20.00 uur te zien. "Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Dus lachen zullen we!", lezen we in de beschrijving van de conferecne. In vreemde tijden moet de hofnar Weijers eenmaal stevig van zich laten horen. Met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor fileert Weijers 2022 tot op het bot.

Top 2000 a gogo: Toto over wereldhit 'Africa'

NPO 1
20:27 uur

In de laatste aflevering van Top 2000 a gogo wordt de kijker meegenomen in het bijzondere verhaal van de wereldhit 'Africa', die tot op de dag van vandaag nog steeds bekend staat als één van de populairste liedjes ooit. De laatste bargasten van dit jaar zijn Mister Songfestival Cornald Maas, presentatrice Emma Wortelboer, GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld en First Dates barman Victor Abeln. De laatste aflevering wordt afgesloten door Ellen ten Damme.

MINDF*CK: Oudejaarsspecial 2022

NPO 1
21:30 uur

Bij de NPO pakken ze op oudjaarsavond weer uit met een Oudejaarsspecial van illusionist Victor Mids. In deze editie van MINDF*CK staan Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven centraal. Victor Mids trakteert zijn gasten en de mensen op de bank voor de tv ook dit jaar weer op onverklaarbare illusies en experimenten. Janny en Robèrt krijgen bijvoorbeeld een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg.

The Masked Singer: Oud & Nieuw Special 2022

RTL 4
21:45 uur

Voor het derde jaar op rij zal RTL 4 deze oudjaarsavond de special van The Masked Singer uitzenden. Panelleden Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling moeten voor de start van het nieuwe jaar raden wie er in de vijf pakken zit. Ook dit jaar zijn er weer een vijftal feestelijke pakken: het schitterende 'uurwerk', het 'rendier' en drie oude bekenden: de 'sneeuwpop', de 'oliebol' en de 'kerstboom'. Uiteraard zit in elk pak weer een nieuwe BN'er: het raadspel kan beginnen!

Live: Oudejaarsconference Claudia de Breij

NPO 1
22:19 uur

Het is een traditie die inmiddels net zo bij Oud & Nieuw hoort als oliebollen, champagne en vuurwerk: de Oudejaarsconference. Dit jaar is het weer de beurt aan Claudia de Breij, die het in 2016 en 2019 ook al mocht doen. Om 22.20 uur start de conference op NPO 1. Dit jaar komt de Oudejaarsconference live vanuit Groningen. In de conference komt uiteraard de oorlog voorbij, maar zal De Breij zich - naar eigen zeggen - ook voor het eerst uitspreken over de aantijgingen tegen Matthijs van Nieuwkerk. De Breij is tot op heden nog de steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam.

Actuele video's

Meer actuele video's