Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 2: komt Sarah terug in het spel?

Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 2: komt Sarah terug in het spel?
Kandidaten jagen op de Mol

Kijktip :

In de tweede aflevering van Wie is de Mol? gaat het er om spannen voor kandidaat (of Mol?) Sarah, die in de eerste aflevering afviel en nu toch weer terug kan keren in het spel. Gaat haar dat lukken? Dat zie je zaterdag op NPO 1.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sarah
Sarah had zelf al het idee dat ze de test "niet goed gemaakt had" en kreeg zodoende het eerste rode scherm van dit seizoen. Aan het einde van de aflevering kreeg ze een mysterieus bericht en uit de teaser blijkt dat ze een kans krijgt om zich terug te vechten.

Over Wie is de Mol? 2023
Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's