Recensie: Dog Gone is tranentrekkende familiefilm over vermiste hond Gonker

Recensie: Dog Gone is tranentrekkende familiefilm over vermiste hond Gonker
Waargebeurd verhaal met Rob Lowe en Johnny Berchtold

Film :

Vanaf 13 januari is de film Dog Gone te zien op Netflix. Van de makers van Mr. Holland's Opus komt een waargebeurd verhaal die de hondenliefhebber zeker in het hart zal sluiten. Wordt hond Gonker op tijd gevonden? Lees hier de filmrecensie van Dog Gone.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gonker, waar ben je?
Deze film gaat over een vader en zoon die hun relatie proberen te herstellen tijdens de zoektocht naar hun vermiste hond 'Gonker' die zonder medicijnen niet lang meer te leven heeft.

Acteur Rob Lowe en Johnny Berchtold in de film 'Dog Gone'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 6,1

Deze nieuwe drama- en familiefilm is gebaseerd op het het boek met de lange titel Dog Gone: A Lost Pet's Extraordinary Journey and the Family Who Brought Him Home van Pauls Toutonghi, die dit avontuur zelf meemaakte. De knappe acteur Rob Lowe in combinatie met schattige honden scoort natuurlijk als een malle, maar je kijkt ook naar een mooie ontroerende film die met flashbacks het verhaal slim opbouwt. Feelgood met een hoop Amerikaanse tranen zijn gegarandeerd. Als je bekend staat als fan van honden, mag je dit natuurlijk niet missen. Wie allergisch is voor mierzoete verhalen, kan dit beter overslaan. We komen uiteindelijk niet verder dan 2,5 ster.

Cast
Naast Rob Lowe (Behind the Candelabra) en Kimberly Williams-Paisley (Father of the Bride) zijn ook Johnny Berchtold (The Wilds) en Nick Peine (Office Christmas Party) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephen Herek (Critters).

Vanaf 13 januari is de film Dog Gone te zien op Netflix. Genre: biografie, drama, familie. TIjdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's