Nieuw seizoen De Kist start zondag 15 januari met Frans Bauer als gast

Nieuw seizoen De Kist start zondag 15 januari met Frans Bauer als gast
Bekende Nederlanders praten over de dood

Kijktip :

Vanaf zondag start het nieuwe seizoen van De Kist, waarin presentator Kefah Allush praat met verschillende Bekende Nederlanders over de dood: over zijn of haar eigen dood en de dood van mensen die hen lief zijn. In de eerste aflevering is Frans Bauer te zien.

De Kist gemist? Kijk alle uitzendingen terug bij Gids.tv.

Begrafenis
Bezig zijn met de dood vindt Frans Bauer spannend. Toch gaat hij het gesprek aan met Kefah. Wanneer Frans iets op de kist wil schrijven, herinnert hij zich plots het moment waarop hij tijdens de begrafenis van zijn vader de kist definitief dichtmaakte.

Familie
Frans' vader was voor hem een geweldige vader. Daar gaat het volgens Frans om in het leven: investeren in je familie en een goede vader zijn voor je kinderen. De gouden platen tellen aan het eind niet mee, de liefde voor de mensen om je heen wel. In andere afleveringen van dit seizoen zijn onder anderen André van Duin en Bridget Maasland te gast.

Het nieuwe seizoen van De Kist is vanaf zondag 15 januari om 23.30 uur wekelijks te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's