Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer YOU seizoen 4

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Stromboli (2 februari)

Netflix

Bron: September Films
Actrice Elise Schaap is terug in een nieuwe dramafilm. Zij speelt Sara, die onlangs is gescheiden en besluit zich in te schrijven voor een 'From Fear to Love'-retraite op het Italiaanse vulkanische eiland Stromboli, maar ze wordt geconfronteerd met het pijnlijke verleden dat ze probeert te verbergen. Naar een bestseller van Saskia Noort. Lees hier waar je de film Stromboli kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van Stromboli.

True Spirit (3 februari)

Netflix

Anna Paquin als Jessica Watson in 'True Spirit'. Bron: Netflix
Het verhaal van de Australische tiener, Jessica Watson, de jongste persoon ooit die solo, non-stop rond de wereld zeilde. Ze komt zichzelf en haar grootste angsten daarbij keihard tegen. Lees hier waar je vanaf 3 februari True Spirit kunt kijken.

Bullet Train (4 februari)

Netflix

Bron: Sony Pictures Releasing
Zet je schrap voor een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Japan - met als achtergrond een non-stop treinrit - en heeft Brad Pitt en een ensemblecast aan van diverse bekende acteurs in huis die huurmoordenaars spelen die allemaal met elkaar in verband staan, maar tegenstrijdige doelen hebben. Lees hier waar je film Bullet Train kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Bullet Train.

YOU, S4 (9 februari)

Netflix

Penn Badgley als Joe in 'YOU'. Bron: Netflix
Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Bekijk hier waar je YOU kunt streamen.

My Dad the Bounty Hunter (9 februari)

Netflix

De animatieserie volgt de stoerste premiejager in de hele melkweg, een man met vlijmscherpe vaardigheden maar ook een geheim - zijn familie op aarde heeft geen idee wat hij voor werk doet. Dus als zijn twee kinderen per ongeluk meeliften naar de ruimte en zijn laatste missie crashen, ontdekken ze dat het bijzondere werk van hun doorsnee vader allesbehalve saai is. Bekijk hier waar je vanaf 9 februari My Dad the Bounty Hunter kunt streamen.

Your Place or Mine (10 februari)

Netflix

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in Your Place or Mine'. Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de twee beste vrienden Debbie en Peter. Op grote afstand veranderen elkaars leven wanneer ze besluit een levenslange droom na te jagen en hij zich vrijwillig aanmeldt om op haar tienerzoon te letten. Lees hier waar je vanaf 10 februari Your Place or Mine kunt kijken.

Unlocked (17 februari)

Netflix

Bron: Netflix
Na-mi werkt elke dag hard als marketeer bij een startend bedrijf. Op een noodlottige dag verliest ze haar smartphone. Ze is dankbaar als ze het apparaatje weer terugkrijgt. Echter heeft Na-mi geen idee dat haar mobieltje in handen is geweest van de gevaarlijke Jun-yeong, die misdaden pleegt met behulp van smartphones. Lees hier waar je vanaf 17 februari Unlocked kunt kijken.

The Strays (22 februari)

Netflix

Bron: Netflix
De thriller volgt Neve, een vrouw van kleur die een perfect leven lijkt te leiden in een rustige en voornamelijk witte buitenwijk. Totdat ze op verschillende momenten een voor haar onbekende man en vrouw begint te zien en gaat twijfelen aan haar mentale gesteldheid, ook omdat zij de enige lijkt te zijn die het tweetal kan zien. Lees hier waar je vanaf 22 februari The Strays kunt kijken.

Outer Banks, S3 (23 februari)

Netflix

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. De schattenjacht is nog in volle gang en de 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

We Have a Ghost (24 februari)

Anthony Mackie en David Harbour in 'We Have a Ghost'. Bron: Netflix
Kevin's familie veranderd in een nachtelijke sensatie op social media wanneer zij een geest vinden genaamd Ernest, die hun nieuwe huis achtervolgt. Maar wanneer Kevin en Ernest als schurkenstaten op pad gaan om het mysterie van het verleden van Ernest te onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA. Lees hier waar je vanaf 24 februari We Have a Ghost kunt kijken.

Drive to Survive, S5 (24 februari)

Netflix

Documentaireserie over het F1 seizoen van 2022. Dit seizoen zal Max Verstappen voor het eerst een groter onderdeel zijn van het seizoen, maar hij wilde daarvoor wel meer inspraak. Bekijk hier waar je Drive to Survive kunt streamen.

Verder op Netflix

 • Gunthers Millions (1 februari)
 • The Great British Baking Show: The Professionals (1 februari)
 • Make My Day (2 februari)
 • Freeridge (2 februari)
 • Infiesto (3 februari)
 • Bill Russell: Legend (8 februari)
 • 10 Days of a Good Man (10 februari)
 • Love to Hate You (10 februari)
 • Love is Blind: After the Altar, S3 (10 februari)
 • In Love All Over Again (14 februari)
 • Perfect Match (14 februari)
 • Jim Jefferies: High 'n Dry (14 februari)
 • Eva Lasting (15 februari)
 • Full Swing (15 februari)
 • The Law According to Lidia Poët (15 februari)
 • The Upshaws, S3 (16 februari)
 • Community Squad (17 februari)
 • Murdaugh Murders: A Southern Scandal (22 februari)
 • Call me Chihiro (23 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's