OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer YOU en The Bachelorette

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Kijktips van Gids.tv

The Net: Promised Land (1 februari)

Disney+

Bron: FOX/Disney
Lea (Birgit Minichmayr) is een advocaat in Berlijn met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Haar wereld staat op zijn kop wanneer haar verloofde David voor haar ogen sterft. Ze ontdekt dat hij voor iets of iemand op de vlucht was. Op dezelfde dag wordt ook de beste vriend van de rechtse hooligan Marcel (Max von der Groeben) vermoord en er lijkt een verband te zijn tussen deze twee sterfgevallen. Bekijk hier waar je The Net kunt streamen.

Ook The Net: Prometheus is vanaf 1 februari te zien op Disney+.

Black Panther: Wakanda Forever (1 februari)

Disney+

Angela Bassett e.a. in 'Black Panther: Wakanda Forever'. Bron: Disney Plus
Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. Lees hier waar je Black Panther: Wakanda Forever kunt kijken.

Stromboli (2 februari)

Netflix

Bron: September Films
Actrice Elise Schaap is terug in een nieuwe dramafilm. Zij speelt Sara, die onlangs is gescheiden en besluit zich in te schrijven voor een 'From Fear to Love'-retraite op het Italiaanse vulkanische eiland Stromboli, maar ze wordt geconfronteerd met het pijnlijke verleden dat ze probeert te verbergen. Naar een bestseller van Saskia Noort. Lees hier waar je de film Stromboli kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van Stromboli.

The Bachelorette 2 (2 februari)

Videoland

Sylvia Geersen in 'The Bachelorette'. Bron: Videoland
Model en influencer Sylvia Geersen gaat in het nieuwe seizoen van The Bachelorette op zoek naar ware liefde. Sylvia is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het succesvolle datingsprogramma. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Lees hier waar je The Bachelorette kunt kijken.

Normal People (2 februari)

De serie vertelt het verhaal van Marianne en Cornell, twee ogenschijnlijke doorsnee tieners die allebei opgroeien in hetzelfde kleine dorpje aan de westkust van Ierland. De twee gaan naar dezelfde school, komen iedere dag op dezelfde plekken en zien altijd dezelfde mensen. Toch kunnen de twee op persoonlijk vlak niet meer van elkaar verschillen. Met Oscargenomineerde acteur Paul Mescal (Aftersun). Bekijk hier waar je vanaf 2 februari Normal People kunt streamen.

Plane (2 februari)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
Acteur Gerard Butler is piloot Brodie Torrance in deze splinternieuwe actiethriller. Tijdens een hevige storm moet de piloot Brodie een noodlanding maken. Maar wel in oorlogsgebied. Lees hier waar je de film Plane kunt kijken.

Klem (2 februari)

Bioscoop

Bron: BNNVARA
Na drie seizoenen van de dramaserie Klem komt er met de langverwachte bioscoopfilm nu toch echt een einde aan de avonturen van belastingdirecteur Hugo Warmond en oud-bajesklant Marius Milner. Het decor is het Italiaanse Toscane met Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Lees hier waar je de film Klem kunt kijken.

Knock at the Cabin (2 februari)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Als regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sence) met een nieuwe film komt, zijn we toch weer benieuwd. Een vakantie, gijzeling en "het einde der tijden" zijn de thema's. Thriller en mysterie met Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint en Ben Aldridge. Lees hier waar je de film Knock at the Cabin kunt kijken.

The Fabelmans (2 februari)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Regisseur Steven Spielberg schrijft met deze film een soort liefdesbrief aan zijn vak: het filmmaken. Hij maakt daarbij een film die we niet zo snel zullen vergeten. Filmmagie met Michelle Williams, Gabriel LaBelle, Paul Dano en Seth Rogen. Lees hier waar je de film The Fabelmans kunt kijken.

True Spirit (3 februari)

Netflix

Anna Paquin als Jessica Watson in 'True Spirit'. Bron: Netflix
Het verhaal van de Australische tiener, Jessica Watson, de jongste persoon ooit die solo, non-stop rond de wereld zeilde. Ze komt zichzelf en haar grootste angsten daarbij keihard tegen. Lees hier waar je vanaf 3 februari True Spirit kunt kijken.

Bullet Train (4 februari)

Netflix

Bron: Sony Pictures Releasing
Zet je schrap voor een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Japan - met als achtergrond een non-stop treinrit - en heeft Brad Pitt en een ensemblecast aan van diverse bekende acteurs in huis die huurmoordenaars spelen die allemaal met elkaar in verband staan, maar tegenstrijdige doelen hebben. Lees hier waar je film Bullet Train kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Bullet Train.

C.B. Strike: Troubled Blood (7 februari)

HBO Max

In het vierde seizoen van Strike (met een andere titel, ditmaal) stuiten Strike en Robin tijdens hun onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van een vermiste vrouw op een duivels complexe zaak met een psychopatische seriemoordenaar en getuigen die niet te vertrouwen zijn. Bekijk hier waar je vanaf 7 februari C.B. Strike: Troubled Blood kunt streamen.

All That Breathes (8 februari)

HBO Max

Bron: HBO Max
Deze documentaire volgt twee broers die hun leven wijden aan het beschermen van de zwarte wouw (black kite), een majestueuze roofvogel die essentieel is voor het ecosysteem van New Delhi en die door de luchtvervuiling soms letterlijk uit de lucht valt. Lees hier waar je vanaf 8 februari All That Breathes kunt kijken.

Titanic (8 februari)

Bioscoop

Bron: Twentieth Century Fox
Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een vlijmscherpe geremasterde versie van James Cameron's Academy Award-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en HFR (high frame rate). Dus hou je vast: de ijsberg, het drama, de liefde, de haat en het onzinkbare schip gaat weer naar de kelder. Met prachtige hoofdrollen voor Kate Winslet, Leonardo DiCaprio en Billy Zane. Lees hier waar je de film Titanic kunt kijken.

YOU, S4 (9 februari)

Netflix

Penn Badgley als Joe in 'YOU'. Bron: Netflix
Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Bekijk hier waar je YOU kunt streamen.

My Dad the Bounty Hunter (9 februari)

Netflix

De animatieserie volgt de stoerste premiejager in de hele melkweg, een man met vlijmscherpe vaardigheden maar ook een geheim - zijn familie op aarde heeft geen idee wat hij voor werk doet. Dus als zijn twee kinderen per ongeluk meeliften naar de ruimte en zijn laatste missie crashen, ontdekken ze dat het bijzondere werk van hun doorsnee vader allesbehalve saai is. Bekijk hier waar je vanaf 9 februari My Dad the Bounty Hunter kunt streamen.

Jurassic World: Dominion (9 februari)

SkyShowtime

Chris Pratt in 'Jurassic World: Dominion'. Bron: Universal
Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de toproofdieren moeten blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis. Lees hier waar je Jurassic World: Dominion kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Jurassic World: Dominion.

Magic Mike's Last Dance (9 februari)

Bioscoop

Bron: Warner Bros. Pictures
We gaan nog één keer strippen met Channing Tatum (Mike Lane) in een broeierige finale waar actrice Salma Hayek (Maxandra Mendoza) een hitsige en stomende hoofdrol vertolkt. Als dat maar goed gaat... Lees hier waar je de film Magic Mike's Last Dance kunt kijken.

A Man Called Otto (9 februari)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Leer Otto Anderson kennen. Een norse weduwnaar die alleen plezier beleeft aan het bekritiseren en veroordelen van zijn geërgerde buren. Deze film is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller met glansrol voor Tom Hanks. Lees hier waar je de film A Man Called Otto kunt kijken.

Your Place or Mine (10 februari)

Netflix

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in Your Place or Mine'. Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de twee beste vrienden Debbie en Peter. Op grote afstand veranderen elkaars leven wanneer ze besluit een levenslange droom na te jagen en hij zich vrijwillig aanmeldt om op haar tienerzoon te letten. Lees hier waar je vanaf 10 februari Your Place or Mine kunt kijken.

Funny Woman (10 februari)

SkyShowtime

Gemma Arterton als Barbara Parker in 'Funny Girl'. Bron: SkyShowtime
De swingende jaren zestig zijn in volle gang en Barbara Parker is zojuist tot Miss Blackpool verkozen. Maar het leven heeft vast meer te bieden dan beautyqueen zijn in stadje aan de kust, toch? Het avontuur in Londen lonkt. Onze heldin gaat er vastberaden op uit om te achterhalen wie die 'iemand' is. Maar het Londen dat ze aantreft, is niet zo swingend als het Londen dat ze kent uit de boeken en tv-programma's. Bekijk hier waar je vanaf 10 februari Funny Woman kunt streamen.

Somebody I Used to Know (10 februari)

Prime Video

Alison Brie als Ally in 'Somebody I Used to Know'. Bron: Prime Video
Workaholic Ally wordt op haar werk als tv-producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Lees hier waar je vanaf 10 februari Somebody I Used to Know kunt kijken.

Veekay (10 februari)

Prime Video

Bron: Prime Video
De documentaire is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500, één van de meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grote talenten in de Amerikaanse racewereld. Bekijk hier waar je vanaf 10 februari Veekay kunt streamen.

Clarksons Farm, S2 (10 februari)

Prime Video

Volg Jeremy Clarkson tijdens zijn avontuur, door het boerenleven. De man die meermaals beweert allergisch te zijn voor het handen uit de mouwen stropen, neemt de meest arbeidsintensieve job aan die er is. Wat kan er misgaan? Bekijk hier waar je Clarksons Farm kunt streamen.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (15 februari)

Bioscoop

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Het wachten is over! Eindelijk keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man and The Wasp voort te zetten. Groot wordt klein en klein wordt groot in een visueel spektakel waar Madurodam nog een puntje aan kan zuigen. Lees hier waar je de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania kunt kijken.

Asterix & Obelix in het Middenrijk (15 februari)

Bioscoop

Bron: Pathé Distribution
Het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de gevaarlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Hebben Astérix (Guillaume Canet) en Obélix (Gilles Lellouche) de wonderdrankjes klaar staan voor het gevecht van de eeuw. Lees hier waar je de film Asterix & Obelix in het Middenrijk kunt kijken.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (15 februari)

Bioscoop

Bron: MovieCompany
Van uitstel komt geen afstel voor deze nieuwe horrorfilm, waar onze kindervriend Winnie de Poeh een hele andere kant van zichzelf laat zien. De potten honing worden omgeruild voor een slachtpartij die het daglicht niet van verdragen. Lees hier waar je de film Winnie-the-Pooh: Blood and Honey kunt kijken.

Godland (15 februari)

Bioscoop

Bron: Scanbox (Denmark)
In de 19de eeuw was IJsland een van de laatste koloniën van het ooit zo machtige Deense rijk. De lutherse Kerk stuurt priester Lucas daar met een missie naartoe: toezicht houden op de bouw van een kerk in een afgelegen parochie. Een Deense parel en dramafilm met Elliott Crosset Hove en Ingvar Sigurdsson in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Godland (Vanskabte land) kunt kijken.

The Whale (16 februari)

Bioscoop

Bron: A24
Deze Amerikaans psychologisch dramafilm met niemand minder dan The Mummy-ster Brendan Fraser in de hoofdrol wist de wereld al te ontroeren, en nu zijn wij aan de beurt. De verwachtingen zijn hoog, zeker als filmstudio A24 er achter zit. Lees hier waar je de film The Whale kunt kijken.

Women Talking (16 februari)

Bioscoop

Bron: United Artists Releasing
In Bolivia woont een groep vrouwen in een zeer religieuze gemeenschap. De kolonie wordt bruut opgeschrikt wanneer de mannelijke sekse zich enkele keren aan de vrouwen vergrijpt. Hierop vinden de vrouwen het moeilijk om hun geloof met de aanvallen te verzoenen. De cast is indrukwekkend, met onder andere Rooney Mara, Claire Foy en Jessie Buckley in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Women Talking kunt kijken.

Unlocked (17 februari)

Netflix

Bron: Netflix
Na-mi werkt elke dag hard als marketeer bij een startend bedrijf. Op een noodlottige dag verliest ze haar smartphone. Ze is dankbaar als ze het apparaatje weer terugkrijgt. Echter heeft Na-mi geen idee dat haar mobieltje in handen is geweest van de gevaarlijke Jun-yeong, die misdaden pleegt met behulp van smartphones. Lees hier waar je vanaf 17 februari Unlocked kunt kijken.

Incognito (17 februari)

Videoland

Dragan Bakema in 'Incognito'. Bron: Videoland
De serie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari Incognito kunt streamen.

j-hope In the Box (17 februari)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
De documentaire volgt de internationale muzieksensatie j-hope bij elke stap die hij zet, terwijl hij werkt aan de release van zijn allereerste soloalbum Jack In The Box. In de loop van de documentaire krijgen kijkers een blik op de creatieve uitdagingen waarmee ze te maken kregen tijdens het voorbereidingsproces en bij het maken van het album. Lees hier waar je vanaf 17 februari j-hope In the Box kunt kijken.

Quo Vadis, Aida? (17 februari)

HBO Max

Bron: Digital Cube
Aida was vroeger lerares Engels. Tijdens de bezetting van de Bosnische stad Srebrenica door het Servische leger, fungeert ze als tolk voor de Nederlandse VN-militairen. Samen met haar man en zonen zoekt ze onderdak in de VN-basis. Lees hier waar je Quo Vadis, Aida? kunt kijken.

Carnival Row, S2 (17 februari)

Prime Video

Orlando Bloom in 'Carnival Row'. Bron: Prime Video
Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective,als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Bekijk hier waar je Carnival Row kunt streamen.

Flikken Maastricht (17 februari)

NPO Plus

Bron: AVROTROS
De langstlopende politieserie van dit moment met Floris Wolfs en Eva van Dongen in de hoofdrollen. In het begin van het zeventiende seizoen van de serie zullen we erachter komen hoe het verdergaat tussen Eva en Eddie (Tygo Gernandt) en wat Wolfs gaat doen om Eva te helpen. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

The Responder (17 februari)

NPO Start

De serie volgt Chris , een niet bepaald ethische en onconventionele agent die als eerste naar een plaats delict wordt gestuurd tijdens zijn nachtdiensten in Liverpool. Terwijl hij probeert zowel privé als professioneel zijn hoofd boven water te houden, moet hij samen werken met een nieuwe partner, de rookie Rachel (Adelayo Adedayo). Al snel ontdekken ze dat hun samenwerking hen óf gaan helpen óf ze ten onder laat gaan. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari The Responder kunt streamen.

Last Week Tonight with John Oliver (20 februari)

HBO Max

Bron: HBO Max
Ook in dit tiende seizoen duikt John Oliver elke week met een satirische blik in het laatste nieuws uit de Verenigde Staten en het internationale nieuws.

The Strays (22 februari)

Netflix

Bron: Netflix
De thriller volgt Neve, een vrouw van kleur die een perfect leven lijkt te leiden in een rustige en voornamelijk witte buitenwijk. Totdat ze op verschillende momenten een voor haar onbekende man en vrouw begint te zien en gaat twijfelen aan haar mentale gesteldheid, ook omdat zij de enige lijkt te zijn die het tweetal kan zien.
. Lees hier waar je vanaf 22 februari The Strays kunt kijken.

Fleishman is in Trouble (22 februari)

Disney+

Bron: FX/Disney Plus
Het verhaal van de pas gescheiden 41-jarige Toby Fleishman, die zich in de nieuwe wereld van daten via apps stort, en wel met een ongekend succes dat hij in zijn jeugd niet had, voordat hij aan het eind van zijn studie medicijnen trouwde. Net aan het begin van zijn eerste zomer vol seksuele vrijheid verdwijnt zijn ex-vrouw Rachel. Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah en de negenjarige Solly, maar hij weet niet waar ze is en of ze van plan is terug te keren. Bekijk hier waar je vanaf 22 februari Fleishman is in Trouble kunt streamen.

Voices Rising: The Music of Wakanda Forever (22 februari)

Disney+

Bekijk de verhalen van regisseur Ryan Coogler, componist Ludwig Göransson en verschillende artiesten die meegewerkt hebben aan de muziek van Black Panther: Wakanda Forever. Over cultuur, muziek en de invloeden op de film.

Outer Banks, S3 (23 februari)

Netflix

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. De schattenjacht is nog in volle gang en de 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

Cocaine Bear (23 februari)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Het verhaal speelt zich af in het jaar 1985. Een politieagent die bijverdient met het smokkelen van drugs dropt een tas vol cocaïne vanuit een vliegtuig in het Chattahoochee-Oconee National Forest, dat zich in het Amerikaanse Georgia bevindt. Een zwarte beer vindt vervolgens de inhoud en de gevolgen zijn niet te overzien. Een thriller- en komediefilm met Keri Russell en O'Shea Jackson Jr. in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Cocaine Bear kunt kijken.

Aftersun (23 februari)

Bioscoop

Bron: September Films
Brits topdrama in hoofdletters. De tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en relaxen. Terwijl er voor de puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Met Paul Mescal en Frankie Corio in de hoofdrol. Een aanrader. Lees hier waar je de film Aftersun kunt kijken.

Missing (23 februari)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing International
Tot slot het op het zichzelf staande vervolg op onverwachte hitfilm Searching uit 2018. Groot drama als de moeder van dochter June plotseling verdwijnt in het verre Colombia. Deze thriller heeft actrice Storm Reid in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Missing kunt kijken.

We Have a Ghost (24 februari)

Netflix

Anthony Mackie en David Harbour in 'We Have a Ghost'. Bron: Netflix
Kevin's familie veranderd in een nachtelijke sensatie op social media wanneer zij een geest vinden genaamd Ernest, die hun nieuwe huis achtervolgt. Maar wanneer Kevin en Ernest als schurkenstaten op pad gaan om het mysterie van het verleden van Ernest te onderzoeken, worden ze een doelwit van de CIA. Lees hier waar je vanaf 24 februari We Have a Ghost kunt kijken.

Drive to Survive, S5 (24 februari)

Netflix

Documentaireserie over het F1 seizoen van 2022. Dit seizoen zal Max Verstappen voor het eerst een groter onderdeel zijn van het seizoen, maar hij wilde daarvoor wel meer inspraak. Bekijk hier waar je Drive to Survive kunt streamen.

The Consultant (24 februari)

Prime Video

Christophe Waltz in 'The Consultant'. Bron: Prime Video
Na een onbeschrijflijke tragedie bij CompWare, een computerspelbedrijf in het centrum van Los Angeles, komt een mysterieuze consultant, Regus Patoff, de stad binnen en neemt de leiding. Bekijk hier waar je vanaf 24 februari The Consultant kunt streamen.

Liaison (24 februari)

Apple TV+

Bron: Apple TV
Een hedendaagse thriller met veel inzet die onderzoekt hoe de fouten uit ons verleden onze toekomst kunnen vernietigen. De serie combineert actie met een onvoorspelbare, gelaagde plot waarin spionage en politieke intriges zich afspelen tegen een verhaal van gepassioneerde en blijvende liefde. Bekijk hier waar je vanaf 24 februari Liaison kunt streamen.

Evil, S2 (27 februari)

Videoland

In Evil speelt Katja Herbers de rol van Kristin Bouchard, een psychologe die wordt gevraagd om samen met priester in opleiding David Acosta (Mike Colter) en technisch expert Ben Shakir (Aasif Mandvi) gevallen van demonische bezetenheid en wonderen te onderzoeken. Bekijk hier waar je vanaf 27 februari Evil kunt streamen.

Beast (27 februari)

SkyShowtime

Bron: Universal
Een man die onlangs weduwe is geworden en zijn twee tienerdochters reizen naar een wildreservaat in Zuid-Afrika. Hun genezingsreis verandert echter al snel in een gevecht om te overleven wanneer een bloeddorstige leeuw hen begint te besluipen. Lees hier waar je Beast kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's