Vanavond op tv: Eerste barsten in huwelijk Married at First Sight en Feyenoord - NEC

Vanavond op tv: Eerste barsten in huwelijk Married at First Sight en Feyenoord - NEC
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 januari

Kijktip :

Deze woensdag kunnen we ons weer opmaken voor nieuwe aflevering van Married at First Sight en De slimste mens, de twee kijkcijferkanonnen van de afgelopen weken. Ook speelt koploper Feyenoord een midweeks Eredivisieduel in de eigen Kuip. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: The Meg

Veronica
20:29 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In The Meg wordt een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.

Married At First Sight: gaat het goed tussen Paula en Remco?

RTL 4
20:30 uur

In de woensdag aflevering van Married at First Sight zijn de drie setjes die op huwelijkreis zij uitgebreid in beeld te zien. Van Martijn en Nicole kennen we het einde waarschijnlijk wel, maar hoe gaat het met de andere stellen? De bruiloft van Paula en Remco loopt op zijn eind. Maar tot nu toe is het ijs nog niet bepaald gebroken tussen bruid en bruidegom: meer daarover zien we natuurlijk in deze aflevering. Daarnaast gaan we op bezoek bij de stellen die na hun huwelijk op een romantische huwelijksreis zijn gestuurd.

De slimste mens: Paula Udondek

NPO 1
20:34 uur

Deze woensdag is tv-presetatrice Paula Udondek de uitdager in De slimste mens. Samen met de twee overgebleven kandidaten gaat zij uitmaken wie de slimste van de dag wordt. Paula Udondek is afkomstig uit Lagos, de hoofdstad van het Afrikaanse land Nigeria. Ze presenteerde Waku Waku en had haar grote doorbraak doordat ze de zeer populaire quiz Get the Picture ging presenteren. Ze presenteerde ook een aantal keer Knoop in je zakdoek en in 2009 nam ze ook al deel aan Wie is de Mol.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Live: Feyenoord - NEC (Eredivisie)

ESPN 2
21:00 uur

Voorbeschouwing vanaf 20.40 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Op woensdag 25 januari spelen Feyenoord en NEC in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De Rotterdammers zullen misschien ietswat teleurgesteld achtergebleven zijn na de Klassieker afgelopen zondag: er was een grote kans om te winnen. Tegen NEC hebben de Rotterdammers overigens ook nog niet zomaar gewonnen: de vorige wedstrijd (op 2 oktober vorig jaar) werd met 1-1 gelijkgespeeld. Dat was overigens wel de eerste keer in vijf duels dat de rood-witten punten lieten liggen tegen de Nijmegenaren.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Nieuw: Alles voor de bruiloft

NPO 3
21:13 uur

Georganiseerde chaos op televisie: dat is iets dat over het algemeen wel goed werkt. Programma's als Een huis vol draaien op dat format. KRO-NCRV doet nogmaals een duit in het zakje met het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, dat vanaf woensdag zes weken op NPO 3 te zien is. Deze serie volgt het duo Nina en Susanna, twee bijzondere vrouwen die net zo bijzondere bruiloften organiseren. Dit duo kent elkaar al jaren en deelt lief en leed met elkaar. Samen reizen ze door heel Europa om de bruiloften vorm te geven. Working mom Nina samen met haar baby Sam en bohemien Susanna in hun camper.

Actuele video's

Meer actuele video's