Donderdag in Jinek: de eerste beelden van de Hollywoodfilm van Rico Verhoeven

Donderdag in Jinek: de eerste beelden van de Hollywoodfilm van Rico Verhoeven
De gasten van donderdag 26 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 26 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op donderdag 26 januari

  • Rico Verhoeven is nog steeds de regerend wereldkampioen kickboksen maar heeft nu ook zijn eerste hoofdrol in een Hollywoodfilm te pakken: 'Black Lotus'. Hij schuift vanavond aan en we mogen de allereerste beelden laten zien!

  • Twee jaar geleden start met ‘Bureau Dupin’ een uniek experiment in Nederland. Meer dan duizend burgers proberen samen een cold-case op te lossen; de moord op Marja Nijholt. Initiatiefnemer Peter de Kock en burgerspeurder Isis van Cruchten vertellen over documentaire die verschijnt over dit bijzondere project.

  • Wéér een rel rondom toptennisser Novak Djokovic in Australië. Deze keer veroorzaakt door zijn vader Srdjan Djokovic, die tijdens de Australian Open poseerde met Poetin fans.Marcella Mesker schuift aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV