Vrijdag in Khalid & Sophie: Splinter Chabot over Haagse achterkamertjes

Vrijdag in Khalid & Sophie: Splinter Chabot over Haagse achterkamertjes
De gasten van vrijdag 27 januari

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Aan tafel vanavond Splinter Chabot over Haagse achterkamertjes in zijn serie 'Ondertussen aan de Hofvijver'. DI-RECT treedt op en verder schuiven Frits Barend en Michiel Zwinkels aan. Dit zijn de gasten die vrijdag langskomen bij Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 27 januari

  • Het duo van dienst is Nienke de Jong en Sjuul Paradijs. Met hen wordt het nieuws van de dag besproken.

  • Haagse achterkamertjes, geheime besprekingen en verborgen boodschappen. Het Binnenhof, waar momenteel een renovatie plaatsvindt, zit er vol mee. Splinter Chabot gaat in de nieuwe aflevering van zijn serie 'Ondertussen aan de Hofvijver' op onderzoek uit.

  • DI-RECT gaat voor het eerst op tournee samen met het Residentie Orkest. Een bijzondere muzikale samenwerking. Vanavond geven ze een voorproefje!

  • Voetbaltrainers krijgen steeds minder tijd om hun stempel te drukken. Nadat Ajax de slechtste reeks in 58 jaar neer wist te zetten is Alfred Schreuder al na een half seizoen ontslagen. Met Frits Barend praten we over de beperkte houdbaarheid van coaches.

  • Het klimaatprotest op de A12 in Den Haag gaat ondanks alle commotie gewoon door. Overleg tussen het OM en Extinction Rebellion leverde vandaag bovendien geen concrete afspraken op. Met hoofdofficier van justitie Michiel Zwinkels blikken we vooruit op het weekend.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV