Vrijdag in Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht

Vrijdag in Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht
De gasten van Jinek van vrijdag 27 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 27 januari.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op vrijdag 27 januari

  • Bijna een week na de schietpartij in Zwijndrecht is de verdachte nog altijd op de vlucht.Kees van der Spek praat je bij.
  • Hoe moet het nu verder met Ajax? Welke kapitein kruipt er achter het roer van dit stuurloze schip? Milan van Dongen en Leonne Stentler zijn te gast.
  • Metejoor en Hannah Mae kenden elkaar niet, maar door een speling van het lot kwamen ze met elkaar in contact. Wat ontstond was een hit: ‘Wat Wil Je Van Mij’ was al een hit in België en nu willen ze Nederland veroveren. Ze schuiven aan en zingen live hun single.
  • Het kroket-vonnis in de zaak Coldeweijer/Hazes, ophef bij tijdschrift Quest en Justin Bieber die zijn muziekrechten voor 200 miljoen dollar verkoopt. Eva Jinek bespreekt de opvallendste mediamomenten van de week met Teun van de Keuken, Brainpower en Saskia Belleman.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV