Serierecensie: Carnival Row seizoen 2 is keiharde politiek in fantasiejas

Serierecensie: Carnival Row seizoen 2 is keiharde politiek in fantasiejas
Met Orlando Bloom en Cara Delevigne

Film :

Vanaf 17 februari staat het tweede seizoen van Carnival Row op Prime Video. Het eerste seizoen van de fantasyserie wist kijkers te boeien door goede verhaallijnen: weet het wat meer politieke seizoen 2 nog steeds te boeien? Lees hier de recensie van Carnival Row seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoe stop je de moorden?
Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective, als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 71% | IMDb ★ 7,8

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van Carnival Row.

De start van het tweede seizoen geeft meteen de toon van dit seizoen weer: politieke intriges en opstand tegen het bewind zullen de overtoon gaan voeren. Of dat de juiste keus is voor deze serie, dat is de vraag: het eerste seizoen wist ons juist te boeien doordat de zware en fantasierijke onderwerpen worden afgewisseld met rustige en liefdevolle verhaallijnen. Carnival Row is zeker geen hoogvlieger en laat je niet constant op het puntje van je stoel zitten zoals een serie als Arcane dat wel kan, maar het blijft boeiend en zet je toch een beetje aan het denken. Als dat alles is wat je nodig hebt: geef deze serie een kans. 3,5 ster.

Cast
Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) en Cara Delevingne (Suicide Squad) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door
Travis Beacham (Pacific Rim) en René Echevarria (Terra Nova).

Orlando Bloom in 'Carnival Row'. Bron: Prime Video

Vanaf 17 februari 2023 is Carnival Row seizoen 2 te streamen op Prime Video. Genre: fantasie, mysterie. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's