Vanavond op tv: finale Op zoek naar..., schaatsen in Heerenveen en meer

Vanavond op tv: finale Op zoek naar..., schaatsen in Heerenveen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 februari

Kijktip :

Vrijdag staat de grote finale van Op zoek naar... op het programma op NPO 1: het programma is niet bepaald een kijkcijferkanon, maar toch zullen veel kijkers benieuwd zijn wie Danny en Sandy gaan worden. Voor de kijker die geen musicalliefhebber is, is er bijvoorbeeld een documentaire over de blunders rond The Netherlands Carillon te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: NK afstanden schaatsen, dag 1

NPO 1
18:20 uur

In Heerenveen gaat komend weekend weer het Nederlands kampioenschap afstanden én de massastart plaatsvinden. De schaatsen mogen dan weer uit het vet, want er staat een lange reeks wedstrijden op het programma deze maand.

Tijdschema: dag 1

  • 18.15 uur: 5.000m mannen
  • Vanaf 19.45 uur op NPO 3
  • 19.45 uur: 500m mannen (1)
  • 20.15 uur: 1.500m vrouwen
  • 21.15 uur: 500m mannen (2)

Bekijk ook het volledige tijdschema voor het NK afstanden & mass start 2023.

Komediefilm: Guns Akimbo

RTL 7
20:27 uur

In Guns Akimbo wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen, moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.

Andere Tijden Special: The Netherlands Carillon

NPO 2
20:29 uur

Er staat deze vrijdagavond weer een bijzondere Andere Tijden special op het programma: een wat minder bekend fenomeen voor veel Nederlanders, maar wel een bijzonder verhaal: The Netherlands Carillon. Vrijdag hoor en zie je er alles over. The Netherlands Carillon is na de wederopbouw cadeau gedaan aan Washington en destijds bedoeld als groots dankbaarheidsgeschenk aan de Amerikanen na de Tweede Wereldoorlog, kent een geschiedenis van blunders en vakmanschap.

Op zoek naar Danny & Sandy: grote finale

NPO 1
20:40 uur

De gigantische showtrap werd weer uit de kast getrokken voor het nieuwe seizoen van Op zoek naar... en nu komt daar ook de confetti bij: het is tijd voor de grote finale! Wie worden de gloednieuwe Danny en Sandy en gaan de hoofdrollen spelen in Grease? We weten het na vrijdagavond. Er moet een keuze gemaakt worden tussen drie Danny's en drie Sandy's. Bij de Sandy's gaat het tussen Magtel, Dominique en Danique. Bij de Danny's maken Victor, Tristan en Paul nog kans om er met de hoofdprijs en dus de hoofdrol in de musical vandoor te gaan. Wie gaat de jury en het gastjurylid uiteindelijk kiezen?

Dramafilm: Catch Me If You Can

NET 5
22:37 uur

In Catch Me If You Can volgen we Frank. Frank is nog geen 21 jaar, maar is nu al een ervaren fraudeur die al door het leven is gegaan als dokter, advocaat en piloot. FBI-agent Carl is compleet geobsedeerd met het vangen van deze oplichter.

Actuele video's

Meer actuele video's