Serierecensie: In Shrinking is Harrison Ford de nieuwe Dr. Phil

Serierecensie: In Shrinking is Harrison Ford de nieuwe Dr. Phil
Met Ford en Jason Segel

Film :

Vanaf 27 januari staat het eerste seizoen van Shrinking op Apple TV+. Harrison Ford schittert in een belangrijke bijrol, maar is als norse dokter Phil uiteindelijk niet heel belangrijk. Wel een serie waar je om kan lachen. Lees hier de recensie van Shrinking seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Therapie
Jimmy worstelt met het verlies van zijn vrouw terwijl hij ook gewoon vader, vriend en therapeut is. Hij besluit het roer om te gooien en geen blad meer voor de mond te nemen. Kan hij zichzelf helpen door anderen te helpen? Zal zijn leven er beter door worden?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 72% | IMDb ★ 7,7

Deze serierecensie gaat over de eerste drie afleveringen van Shrinking.

In principe draait deze serie voornamelijk om het personage van Jason Segel, genaamd Jimmy. Toch is de grote ster de Dr. Phil-imitatie van de oude rot in het vak: Harrison Ford. Hij maakt op zijn 80ste gewoon nog even een aantal series - hij schitterde recent nog in de Sheridan-serie 1923 en komt later dit jaar met Indiana Jones: Dial of Destiny - en is weer flink in de picture. De serie heeft niet gek veel om het lijf, maar blijft over tien afleveringen de kijker boeien. Veel van de acteurs hebben in een sitcom gespeeld en vooral bij hoofdrolspeler Segel merk je af en toe dat hij wacht op de lachband nadat hij de grap gemaakt heeft. Dat stoort echter niet: Shrinking is gewoon een leuke serie die lekker wegkijkt en waarvan we hopen dat er een tweede seizoen komt. 3,5 ster.

Cast
Jason Segel (The Muppets) en Harrison Ford (1923) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door o.a. Randall Keenan Winston (Scrubs).

Bron: Apple TV Plus

Vanaf 27 januari 2023 is Shrinking seizoen 1 te streamen op Apple TV+. Genre: komedie, drama. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV