Vanavond op tv: afsluiting actiedag Giro 555 en Nick, Simon en Kees in Strandgasten

Vanavond op tv: afsluiting actiedag Giro 555 en Nick, Simon en Kees in Strandgasten
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 februari

Kijktip :

Vanavond is de afsluiting van de actiedag van Giro 555, georganiseerd door de drie grote tv-zenders (NPO 1, RTL 4 en SBS6). Aan het einde van de avond wordt het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt. Op NPO 3 is het nieuwe programma Strandgasten te zien en ook wordt er gevoetbald, in de Champions League. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Strandgasten

NPO 3
20:25 uur

Nick, Simon en Kees gaan na een aantal seizoenen op een camping nu met hun voeten in het zand: ze ontvangen dit seizoen namelijk gasten op een strand. Daarbij mogen ingrediënten als een fijne strandtent, zand, zee, gezelligheid en een goed gesprek natuurlijk niet ontbreken. In de eerste aflevering ontvangt het trio Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes.

Actiefilm: Underwater

Veronica
20:25 uur

Een aardbeving verwoest het ondergrondse laboratorium van diepzee-onderzoekers. Het team moet alles op alles zetten om te overleven, ook al kennen ze elkaar nauwelijks.

Live: Actiedag Giro 555 Turkije en Syrië

NPO 1
20:25 uur

De NPO, RTL en SBS organiseren woensdag weer een landelijke actiedag voor Giro 555 op de Nederlands tv. De hele dag wordt er geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbevingen in Zuid-Turkije en Syrië. 's Avonds wordt ook de voorlopige einduitslag bekend gemaakt. De drie omroepen maken een gezamelijke uitzending op NPO 1, waarin de kopstukken van alle drie de omroepen vertegenwoordigd zijn. De normale programmering van RTL 4 en SBS6 loopt wel gewoon door tijdens de actiedag. Aan het einde van de avond wordt wel op alle drie de zenders de voorlopige uitslag bekend gemaakt.

Live: Borussia Dortmund - Chelsea (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing vanaf 19.55 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. In het tweede tweetal van achtste finales neemt Chelsea het in het Signal-Iduna-Park in Dortmund het op tegen Borussia. De winnaar van de Champions League van 2020/2021 wil natuurlijk ook dit jaar weer ver komen: gaan ze in ieder geval tot de kwartfinales komen?

Actuele video's

Meer actuele video's