Nederland - Oostenrijk live op tv en online (vrouwenvoetbal)

Nederland - Oostenrijk live op tv en online (vrouwenvoetbal)
Oefenwedstrijd tijdens trainingskamp Malta

Sport :

Tijdens het trainingskamp op het eiland Malta spelen de OranjeLeeuwinnen onder leiding van bondscoach Andries Jonker twee keer een oefenduel tegen Oostenrijk. De eerste wedstrijd is op vrijdag 17 februari om 18.00 uur te zien op ESPN.

Kwartfinale
De tegenstander, Oostenrijk, heeft zich niet geplaatst voor het WK in 2023. Dat terwijl ze wel tot de kwartfinale van het Europees kampioenschap: uiteindelijk verloren ze daarin van de dames uit Duitsland. Ze stonden vier keer tegenover de OranjeLeeuwinnen en verloren ook vier keer.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Oostenrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Giro 555
Aan het einde van de wedstrijd zetten alle zesentwinig spelers van het Nederlands dameselftal een handtekening op hun wedstrijdshirt. Deze worden vervolgens geveild voor Giro 555: het geld gaat uiteraard naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De wedstrijd Nederland - Oostenrijk is op vrijdag 17 februari om 18.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur, de samenvattig volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's