Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in maart 2023

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in maart 2023
Met onder meer Sex/Life en Luther: The Fallen Sun

Film :

De maand maart is aangebroken en dat betekent normaliter dat het zonnetje weer wat meer gaat schijnen, de vogels weer gaan fluiten en ook op de streamingdiensten begint dan de zonnige kant weer meer naar voren te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2023.

Kijktips van Gids.tv

Paradise Highway (1 maart)

Netflix

Morgan Freeman, Frank Grillo en Juliette Binoche in 'Paradise Highway'. Bron: Netflix
Sally is vrachtwagenchauffeur van beroep. Ze probeert haar broer te beschermen tegen een gevaarlijke gevangenisbende en wordt gedwongen om illegale goederen te vervoeren. Terwijl FBI-agent Gerrick Sally op de hielen zit, krijgt zij haar laatste opdracht toegewezen: een tienermeisje vervoeren. Lees hier waar je vanaf 1 maart Paradise Highway kunt kijken.

Sex/Life, S2 (2 maart)

Netflix

Bron: Netflix
Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Bekijk hier waar je Sex/Life kunt streamen.

Soof 3 (2 maart)

Netflix

Actrice Lies Visschedijk en Dan Karaty in de film 'Soof 3'
Het gaat goed met het leven van Soof. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt lekker en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken. Lees hier waar je Soof 3 kunt kijken.

Eres tú (3 maart)

Netflix

Bron: Netflix
Javier kan de toekomst voorspellen en weet nu eindelijk wie de liefde van zijn leven is. er is alleen één probleem: het is de vriendin van zijn beste vriend. Lees hier waar je vanaf 3 maart Eres tú kunt kijken.

Outlander, S6 (7 maart)

Netflix

"Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Bekijk hier waar je Outlander kunt streamen.

Faraway (8 maart)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de ongelukkige Zeynep. Ze vlucht naar een Kroatisch eiland, waar haar overleden moeder in een ver verleden een huis kocht. Ze hoopt eindelijk rust en ontspanning te vinden - maar ze heeft geen rekening gehouden met Josip, die nog steeds op het terrein woont. Lees hier waar je vanaf 8 maart Faraway kunt kijken.

Bodies, Bodies, Bodies (8 maart)

Netflix

Bron: Sony Pictures Releasing
Wanneer een groep rijke twintigers in een afgelegen landhuis aankomt voor een feest tijdens een orkaan, loopt een spel al snel enorm uit de hand. Ze moeten op zoek naar een moordenaar maar doen dit op hun eigen, sarcastische manier. Wie zijn nepvrienden en wie kunnen ze echt vertrouwen? Lees hier waar je de film Bodies Bodies Bodies kunt kijken.

YOU, S4b (9 maart)

Netflix

Penn Badgley als Joe in 'YOU'. Bron: Netflix
Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Bekijk hier waar je YOU kunt streamen.

Luther: The Fallen Sun (10 maart)

Netflix

Idris Elba in 'Luther: The Fallen Sun'. Bron: Netflix
In de epische voortzetting van de misdaadserie 'Luther' terroriseert een seriemoordenaar Londen terwijl de vrij briljante, maar uit de gratie geraakte John Luther achter slot en grendel zit. In zijn onmacht om de psychopaat die hem dwarszit te pakken te krijgen, raakt Luther steeds meer vastberaden om te ontsnappen en de grote klus koste wat het kost af te ronden. Lees hier waar je vanaf 10 maart Luther: The Fallen Sun kunt kijken.

Shadow and Bone, S2 (16 maart)

Netflix

Alina Starkov moet huis en haard achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze opgeleid wordt tot lid van de zogenaamde Grisha: het magische elitekorps dat aangevoerd wordt door de mysterieuze Duisterling. Alina dient de geheimen van de Grisha te doorgronden, want de toekomst van Ravka (haar land) ligt in haar handen. Bekijk hier waar je Shadow & Bone kunt streamen.

Noise (17 maart)

Netflix

Bron: Netflix
In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Lees hier waar je vanaf 17 maart Noise kunt kijken.

The Magicians Elephant (17 maart)

Netflix

Screencap uit 'The Magicians Elephant'. Bron: Netflix
De weesjongen Peter gaat op zoek naar zijn verdwenen zus. Bij een waarzegger vraagt hij of ze nog in leven is. Het antwoord hierop zal hij vinden met behulp van een speciale olifant en diens magiër. Voor Peter start een reis om drie moeilijke opdrachten te volbrengen. Lees hier waar je vanaf 17 maart The Magicians Elephant kunt kijken.

Agent Elvis (17 maart)

Netflix

Elvis ruilt zijn jumpsuit in voor een jetpack wanneer hij door de overheid wordt ingezet voor een geheim spionageprogramma om duistere krachten in het land te bestrijden. Bekijk hier waar je vanaf 31 maart Agent Elvis kunt streamen.

The Night Agent (23 maart)

Netflix

Gabriel Basso in 'The Night Agent'. Bron: Netflix
Peter Sutherland, een laaggeplaatste FBI-agent, werkt in de kelder van het Witte Huis. Hij bemand een noodtelefoon voor Amerikaanse spionnen die niet nooit overgaat. Dan op een nacht komt er een telefoontje binnen van een doodsbange burger, Rose Larkin. Bekijk hier waar je vanaf 23 maart The Night Agent kunt streamen.

Murder Mystery 2 (31 maart)

Netflix

Adam Sandler en Jennifer Aniston in 'Murder Mystery 2'. Bron: Netflix
Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd. Lees hier waar je vanaf 31 maart Murder Mystery 2 kunt kijken.

Zee van Tijd (31 maart)

Netflix

Bron: Netflix
Het jonge mensen Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Lees hier waar je vanaf 31 maart Zee van Tijd kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Black Cover (31 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's