Vanavond op tv: slot Familie Gillis - massa is kassa, Bed & Breakfast is terug

Vanavond op tv: slot Familie Gillis - massa is kassa, Bed & Breakfast is terug
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 februari

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar een speciale aflevering van Familie Gillis - massa is kassa, want wellicht is dit de allerlaatste uitzending ooit van de realityshow vanwege de breuk van Peter en Nicol. Verder keert het populaire programma Bed & Breakfast terug op tv en wordt het dus voortaan op maandag uitgezonden in plaats van vrijdag. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Maandag komt er een einde aan wat misschien wel het laatste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa gaat worden. Na de breuk van Peter en Nicol en de is het de vraag wat er met de realityserie gaat gebeuren. In deze laatste aflevering van dit seizoen wordt een bijzondere onthulling gedaan. 'Petertje' is weer wat aangekomen en daarom heeft hij samen met Nicol een afspraak bij zijn dieetcoach. De adviezen van die dieetcoach neemt Peter echter niet al te serieus. Aan het einde van de aflevering roept Peter de hele familie bijeen voor een grootse onthulling bij het kasteel. De laatste tijd komt van steeds meer kanten de geruchten dat de breuk van Peter en Nicol niet per se uit de lucht komt vallen. Volgens onder meer RTL Boulevard hebben de twee in dit seizoen al langer een toneelstukje opgevoerd door de twee. Wat de toekomst van de realitysoap is nu de twee uit elkaar zijn, wordt later bekend.

Start: Bermuda Triangle - Into Cursed Waters

History
21:25 uur

De Bermudadriehoek is het meest beruchte stuk oceaan in de geschiedenis en roept angst en eindeloze fascinatie op. In Bermuda Triangle: Into Cursed Waters staat er zo'n bijzonder verhaal centraal: hoe kan het dat 27 bemanningsleden van de marine zomaar zijn verdwenen? In 1945 verdwenen in dezelfde nacht vijf vliegtuigen van de Amerikaanse marine, net als het vliegtuig dat erop uit was gestuurd om ze te vinden. Er is nooit een wrak gevonden. Verslaggevers hebben logboeken gevonden van andere vermiste vliegtuigen en schepen, en verhalen over vreemde verschijnselen die dateren ten tijde van de reizen van Columbus. In Bermuda Triangle: Into Cursed Waters onderzoekt een elite team de Bermudadriehoek met behulp van een geheim wapen: een kaart, waar tientallen jaren aan is gewerkt, waarop de locaties van niet geïdentificeerde onderzeese wrakken en abnormaliteiten worden weergegeven.

Nachtdieren: Eindhoven

NPO 3
21:26 uur

In de tweede aflevering van Nachtdieren gaat Raven in haar auto op bezoek in de regio Eindhoven. Natuurlijk komt die in het centrum weer een aantal bijzondere mensen tegen. Zo is er Ester, die zeven jaar een gebruiker van GHB is geweest en daar nu sinds vier jaar van is afgekickt. Ze vertelt haar bijzondere verhaal. Ook ontmoet Raven Gaya, die sinds haar achttiende onderdeel is van de burlesque. Raven treft midden in de nacht ineens een echte filmregisseur, die tijdens een nachtshoot voor zijn nieuwe film over de oververhitte huizenmarkt ineens bezoek krijgt. Op de set, een krakersfeest, zijn allemaal Eindhovense vrienden van hem, die een rol vervullen.

Terug: Bed & Breakfast

NPO 1
21:28 uur

Maandag begint er een nieuw seizoen van Bed & Breakfast, die dus ditmaal op de maandag in plaats van op de vrijdag te zien is. Elke B&B eigenaar trekt natuurlijk weer alles uit de kast om indruk te maken: vinden de concullega's het de moeite waard? In de eerste aflevering beginnen de stellen bij de B&B van Carl en Inge in Overbetuwe. Daarna zijn de deelnemers te gast bij moeder Els en dochter Floor in de provincie Utrecht. Zij hebben een bed and breakfast met uitzicht op de jachthaven, maar toch is er natuurlijk wel wat aan te merken. Vervolgens vertrekken de eigenaren naar de B&B van Marion en Maarten in Brabant. Voor het uitje die de eigenare maken hoeft het gezelschap in Brabant niet de deur uit: Maarten laat zijn gasten kennismaken met zijn eigen varkens.

Actuele video's

Meer actuele video's