Bekijk: Peter Gillis en de weegschaal zijn geen vrienden

Bekijk: Peter Gillis en de weegschaal zijn geen vrienden

Monday 13 February 2023 om 17:50

Peter wil wat doen aan zijn gewicht, want de weegschaal liegt er niet om. Hij kleedt zich meerdere keren om of te kijken of het gewicht op de weegschaal gunstig voor hem verandert. Zijn inmiddels ex-vriendin Nicol laat duidelijk zien dat zij niet is gecharmeerd van zijn zware lijf.

Bekijk het fragment van Massa is kassa hieronder

Bekijk: <em>Peter Gillis</em> en de weegschaal zijn geen vrienden Peter wil wat doen aan zijn gewicht, want de weegschaal liegt er niet om. Hij kleedt zich meerdere keren om of te kijken of het gewicht op de weegschaal gunstig voor hem verandert. Zijn inmiddels ex-vriendin Nicol laat duidelijk zien dat zij niet is gecharmeerd van zijn zware lijf. Bekijk het fragment van Massa is kassa hieronder Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken Bekijk deze video » Massa is kassa: Peter Gillis heeft werkelijk OVERAL commentaar op Bekijk deze video » Relatie Peter Gillis en Nicol definitief over en uit? (De Telegraaf) Bekijk deze video »

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's