Nieuw programma Avastars start vrijdag 24 februari bij SBS6 met virtuele supertalenten

Nieuw programma Avastars start vrijdag 24 februari bij SBS6 met virtuele supertalenten
Met o.a. Ben Saunders, Lisa Loïs, Klaasje Meijer

Kijktip :

Acht virtuele supertalenten nemen het in het nieuwe programma Avastars tegen elkaar op. Doordat de Avastars zich in de virtuele wereld begeven, kan echt alles! Vrijdag 24 februari zie je de start van het programma op SBS6.

Avastars gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Zangers
Er zijn acht Avastars in de race: Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan. Achter elke Avastar zit een bekende zanger en een bekende danser, die samen de Avastar vormen. Onder hen onder meer Voice-winnaar Ben Saunders, Lisa Loïs, Dwight Dissels en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer.

Bekenden
De avastars treden op voor een jury die bestaat uit vier bekenden uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Welk virtueel supertalent wint niet alleen een grote geldprijs, maar gaat ook een duet – inclusief videoclip – opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?

Het nieuwe programma Avastars is vanaf vrijdag 24 februari wekelijks om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's