Ontmoet de Avastar van Ben Saunders 'Bengelo' (video)

Ontmoet de Avastar van Ben Saunders 'Bengelo' (video)

Woensdag 22 februari 2023 om 15:55

Het gloednieuwe, baanbrekende programma Avastars gaat eindelijk van start. In deze talentenjacht worden de echte wereld en virtual reality met elkaar verbonden. Avatars komen tot leven op het podium en dansen en zingen voor publiek.

Bengelo
Oud-winnaar van de eerste editie van The Voice Of Holland, Ben Saunders doet ook mee. En zijn Avastar komt uit het jaar 2100 en heet Bengelo. Maak kennis met hem!

Avastars is vanaf 24 februari om 20.30 te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

Ontmoet de Avastar van <em>Ben Saunders</em> 'Bengelo' (video) Het gloednieuwe, baanbrekende programma Avastars gaat eindelijk van start. In deze talentenjacht worden de echte wereld en virtual reality met elkaar verbonden. Avatars komen tot leven op het podium en dansen en zingen voor publiek. BengeloOud-winnaar van de eerste editie van The Voice Of Holland, Ben Saunders doet ook mee. En zijn Avastar komt uit het jaar 2100 en heet Bengelo. Maak kennis met hem! Avastars is vanaf 24 februari om 20.30 te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video.

Actuele video's

Meer actuele video's