Nieuw seizoen Je zal het maar hebben begint dinsdag 28 februari op NPO 3

Nieuw seizoen Je zal het maar hebben begint dinsdag 28 februari op NPO 3
Jurre Geluk bezoekt mensen met bijzondere aandoening

Kijktip :

Dinsdag 28 februari begint het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben op NPO 3. Jurre Geluk gaat weer op bezoek bij mensen die een bijzondere aandoening hebben en loopt met hen mee door het dagelijks leven. Jurre probeert ook zelf te ervaren hoe het is om de aandoening te hebben.

Je zal het maar hebben gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Klok tikt
Jurre ontmoet Damiano en zijn zusje Serena. Ze hebben alletwee de ziekte van Huntington; een verzameling van symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson. Ze weten dat de klok tikt en daarom vieren ze het leven met vrienden en familie bij een tuinfeestje.

Scheerroutine
Ook ontmoet Jurre de 21-jarige Jowy, die het syndroom van Cantú heeft. Dit is een zeldzame aandoening die maar bij 150 mensen op de wereld voorkomt. Door Cantú heeft Jowy overbeharing in haar gezicht en op haar armen en benen. Jurre doet mee met haar scheerroutine, als ze zich klaar maken voor een gezellig avondje beerpongen.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 28 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's