Zaterdag in Humberto: schaatsster Femke Kok over het geheim van haar overwinning

Zaterdag in Humberto: schaatsster Femke Kok over het geheim van haar overwinning
Dit zijn de gasten van zaterdag 4 maart

Kijktip :

Gasten in Humberto - zaterdag 4 maart

  • Dit jaar stond Femke Kok nog niet op het wereldbekerpodium. Maar gisteravond werd zij als eerste Nederlandse schaatsster ooit wereldkampioen op de vijhonderd meter. Vanavond deelt zij het geheim achter haar prestatie.

  • Twee jaar geleden kreeg Viggo Waas een herseninfact. Zijn beste vriend Peter Heerschop zocht hem bijna elke dag op. Samen werkte ze aan een nieuw boek Infarct. Wat was voor Viggo de beste manier om te revalideren? Vanavond vertellen ze hier over.

  • Op de telefoon van de Nederlandse dj en muziekproducer Nicky Romero kun je namen aantreffen van vele grootheden zoals Rihanne en David Guetta. Sinds kort voegde hij het duo Nico & Vinz aan dit lijstje met wereldsterren. Vanavond is dit drietal te gast.

  • Al 50 jaar kwam Catherine Keyl niet meer in haar ouderlijkhuis in Den Haag. Na een zware jeugd was deze plek anders. Vanavond vertelt ze in Humberto waarom.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV