Vanavond op tv: eerste eindgesprekken in Married at First Sight, AZ in Conference League en meer

Vanavond op tv: eerste eindgesprekken in Married at First Sight, AZ in Conference League en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 maart

Kijktip :

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight is het koppelsweekend voorbij en beginnen de eerste eindgesprekken. Je ziet dat vanavond. Voor de voetballiefhebbers zijn er vanavond twee wedstrijden: AZ tegen Lazio Roma in de Conference League en Chelsea tegen Borussia in de Champions League. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Lazio Roma - AZ (Conference League)

Veronica
18:24 uur

Voorbeschouwing om 18.25 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. AZ staat in de knockoutfase van de Conference League tegenover een tegenstander van groot formaat: Lazio Roma, uit de Italiaanse hoofdstad Rome.

Married At First Sight: einde is in zicht

RTL 4
20:31 uur

Het veelbesproken koppelsweekend is inmiddels alweer voorbij en de stellen maken zich op voor het einde van het liefdesexperiment. We zien zelfs al de eerste twee eindgesprekken: gaan de stellen het experiment overleven? De experts van het programma hopen dat de gesprekken en sessies tijdens het koppelsweekend een positief effect hebben op de beslissingen die de stellen tijdens de eindgesprekken moeten maken. Tegelijkertijd gaat ieder stel dat op het koppelsweekend aanwezig was, huiswaarts om na te denken wat hun besluit gaat worden.

Actiefilm: Shooter

Veronica
20:42 uur

Een teruggetrokken scherpschutter komt weer in actie, wanneer hij hoort van een complot om de president te vermoorden. Hij wordt echter in de val gelokt en zelf beschuldigd van de moordpoging.

Live: Chelsea - Borussia Dortmund (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing vanaf 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. Het was geen hele spettende wedstrijd, maar drie weken geleden wonnen de geelzwarten uit Dortmund in eigen huis van Chelsea. De Londenaren moeten in eigen huis dus een achterstand goedmaken.

Burgerzaken: Oekraïense Olga in Oudewater

NPO 1
21:07 uur

In de nieuwe aflevering van Burgerzaken komt in de gemeente Oudewater de Oekraïense Olga langs. Ze werkt in de gemeente als vrijwilliger voor de ouderen, terwijl ze al zoveel heeft meegemaakt in het land dat ze is ontvlucht. Naast Olga in Oudewater komen bij de gemeente Den Haag schoonzussen en hartsvriendinnen Willie en Tonnie naar het stadskantoor om hun rijbewijs te verlengen. Ze zijn allebei weduwe, maar dat laten ze niet aan hun hart komen.

Oscargenomineerde docu: Navalny

NPO 2
23:39 uur

Portret van oppositieleider Aleksej Navalny, die hervormingen nastreeft en zich door niets laat afschrikken, ook niet door zijn eigen vergiftiging. In augustus 2020 wordt een aanslag op het leven van Navalny gepleegd, wanneer hij in het geheim wordt vergiftigd met een chemisch zenuwgas. De Russische regering ontkent betrokkenheid, maar het gif wordt later in verband gebracht met het Kremlin door onderzoeken van internationale nieuwsorganisaties, waaronder Bellingcat en CNN.

Actuele video's

Meer actuele video's