Autopech Remco en Paula in Married at First Sight: 'Wat een ellende met jou'

Autopech Remco en Paula in Married at First Sight: 'Wat een ellende met jou'

Thursday 2 March 2023 om 14:56

Het drama lijkt maar niet te stoppen in Married at First Sight voor Remco en Paula. Na hun huwelijk leken de twee al snel te hebben besloten dat ze geen match zijn. En tijdens het koppelsweekend moeten ze samen een opdracht doen en krijgen ze ook nog eens autopech…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Autopech Remco en Paula in <em>Married at First Sight</em>: 'Wat een ellende met jou' Het drama lijkt maar niet te stoppen in Married at First Sight voor Remco en Paula. Na hun huwelijk leken de twee al snel te hebben besloten dat ze geen match zijn. En tijdens het koppelsweekend moeten ze samen een opdracht doen en krijgen ze ook nog eens autopech… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: terugkeer Martijn, die goed klikt met Patricia, maakt Stephan RADELOOS Bekijk deze video » Wonder in Married at First Sight: Remco vindt dansen met Paula toch ‘best leuk’ Bekijk deze video »
TV :
Autopech Remco en Paula in Married at First Sight: 'Wat een ellende met jou'

Actuele video's

Meer actuele video's