Woensdag in Op1: Alexander Pechtold over Pink Panthers

Woensdag in Op1: Alexander Pechtold over Pink Panthers
De gasten van Op1 van woensdag 8 maart

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 8 maart.

Lees verder onder de video's

Onderwerpen Op1 van woensdag maart

  • Dit weekend gaat de Tefaf-kunstbeurs in Maastricht weer van start, met verscherpte veiligheidsmaatregelen na de miljoenenroof van vorig jaar. Alle sporen lijken inmiddels te wijzen naar de Pink Panthers. Wie zijn deze beruchte juwelenrovers die al veel vaker toesloegen? We praten erover met oud-recherchechef Sander Schaepman en kunsthistoricus Alexander Pechtold.

  • Het is de grootste stelselherziening ooit: de nieuwe pensioenwet. Gaat de Eerste Kamer deze omstreden wet straks goedkeuren? Volgens Ger Jaarsma van de Pensioenfederatie is de stelselwijziging hoognodig, volgens 50PLUS-senator Martin van Rooijen is de wet een ramp in wording.Antoinette Hertsenberg weet welke zorgen er leven bij de consument.

  • In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van volgende week gaat onze politiek verslaggever Thomas van Groningen iedere dag het land in. Met vandaag de aftrap in Groningen; wat is het belangrijkste thema in die provincie?

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's