Vanavond op tv: grote NOS debat voor Provinciale Statenverkiezingen en nieuwe seizoen Ontvoerd

Vanavond op tv: grote NOS debat voor Provinciale Statenverkiezingen en nieuwe seizoen Ontvoerd
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 maart

Kijktip :

Morgen vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Om de kiezer nog een laatste zetje te geven, organiseert de NOS nog een laatste debat met zowel provinciale als landelijke kopstukken. John van den Heuvel begint met een nieuw seizoen van Ontvoerd en Dieter Coppens is te zien in een nieuw seizoen van Down the Road. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Down the Road

NPO 3
20:25 uur

Dieter Coppens gaat in het achtste seizoen van de Vlaamse versie van Down the Road naar Thailand met zes nieuwe deelnemers, die allemaal het Syndroom van Down hebben. Een bijzonder land en een bijzondere cultuur. De deelnemers van dit jaar zijn Bob, Ellen, Ruben, Anne-Sophie, Isa en Simon. Ze zijn allemaal klaar voor een groot avontuur. En dat krijgen ze: Thailand is namelijk ook een land waar links gereden wordt en dat is best even spannend...

Terug: Ontvoerd

RTL 4
20:30 uur

In de seizoensstart van Ontvoerd gaat John van den Heuvel naar Zweden om op zoek te gaan naar de ex-vriendin van de Nederlandse Ivan, die zijn zoontje van 3 heeft meegenomen naar het Scandinavische land. Ivan lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een goede baan, een lieve vrouw uit Zweden en een dochtertje van drie jaar oud. Tot er op een avond door de politie wordt aangebeld bij het gezin en Ivans vriendin en dochter door hen worden meegenomen. Niet veel later blijkt dat zijn vriendin hun dochtertje ontvoerd heeft naar Zweden.

Live: NOS Nederland Kiest - Het Debat

NPO 1
20:34 uur

Het afsluitende Nederland Kiest debat heeft deze editie een bijzondere opzet: twaalf landelijke kopstukken en twaalf provinciale lijsttrekkers gaan met elkaar in debat. Aan de hand van zes thema’s die zowel provinciaal als landelijk spelen, zoals bijvoorbeeld energiezekerheid, huisvesting van migranten en verdeling van de ruimte van onder meer stikstof, krijgt de kijker inzicht in de standpunten van de partijen. De thema’s in deze rechtstreekse uitzending worden elk geïntroduceerd met een korte video.

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

Live: Manchester City - RB Leipzig (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. Het leek erop dat Manchester City met haar loting het goed had getroffen, maar de Engelsen hadden het in Leipzig knap lastig. Ze moeten het in eigen huis afmaken. Het was in de heenwedstrijd dus absoluut niet makkelijk voor de Citizens: vroeg in de wedstrijd komen ze op voorsprong via buitenspeler Mahrez, maar in de zeventigste minuut gaven ze het toch nog uit handen door de goal van Gvardiol.

Mysteriefilm: Inception

Veronica
22:39 uur

Cobb is een meester op het gebied van 'extraction': het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen. Om zijn leven terug te krijgen, moet hij een onmogelijke taak uitvoeren.

Actuele video's

Meer actuele video's