Vanavond op tv: Marble Mania is terug met o.a. Frans Duijts en Thomas Berge

Vanavond op tv: Marble Mania is terug met o.a. Frans Duijts en Thomas Berge
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 maart

Kijktip :

Hoe dan de mannen, Frans, Wolter en Thomas het in het nieuwe seizoen van Marble Mania? Freek Vonk neemt in de nieuwe zaterdagavondshow Freeks Saturday Night Safari de kijker mee naar de meest bijzondere plekken op Aarde. En de knappe Hugh Jackman spat van het scherm af in de klassieke dramafilm The Prestige. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: The Prestige

Paramount Network
20:00 uur

Vrienden en goochelaars Rupert Angier en Alfred Borden leren hun vak in de jaren 1890 in Londen, maar na een plotselinge tragedie worden ze bittere vijanden en nemen ze het tegen elkaar op om de ultieme illusie te creëren.

Nieuw: Freeks Saturday Night Safari

NPO 1
20:29 uur

Freek Vonk neemt in de nieuwe zaterdagavondshow Freeks Saturday Night Safari de kijker - die jong en oud kunnen zijn - meenemen naar de meest bijzondere plekken op Aarde. Natuurlijk wordt gekeken naar de meest bijzondere dieren.

Dichtbij
Via boeiende colleges, prachtige beelden én prikkelende vragen over de natuur neemt Freek Vonk iedereen mee op een wonderlijke reis door de natuur. De studio is uitgerust met speciale technologieën waardoor sommige dieren ineens wel heel dichtbij komen. 

Eerste aflevering
In de eerste aflevering reist Freek met het publiek naar de prairie: de graslanden van Noord-Amerika. Een extreem gebied in de schaduw van de Rocky Mountains, waar dieren en planten spelen met vuur. Te gast in deze aflevering: Lisa Loeb, Jesse Klaver, André Dongelmans en Sander Lantinga.

Terug: Marble Mania

SBS 6
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Marble Mania begint zaterdag op SBS6. Opnieuw gaan er drie bekende knikkeraars proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.

Volkszanger
In de eerste aflevering gaan drie volkszangers de strijd met elkaar aan. Frans Duijts uit Tiel, Wolter Kroes - bekend van de grote WK-hit 'Viva Hollandia' - en Thomas Berge nemen het tegen elkaar op.

Over Marble Mania
In de spelshow Marble Mania gaan BN'ers de strijd met elkaar aan op de knikkerbaan. Het gaat hier niet om knikkeren in een kuiltje of op het schoolplein, maar om iets veel spectaculairders: knikkeren op een heuse racebaan.

Vorig seizoen zag er ongeveer zo uit!

Verborgen verleden: Dione de Graaff

NPO 2
20:35 uur

In de nieuwe aflevering van Verborgen Verleden is sportjournalist en presentatrice Dione de Graaff te gast. Ze graaft haar eigen verleden eens goed uit en komt daar toch wel een aantal bijzondere verhalen in tegen.

Klein gezin
Sportpresentator Dione de Graaff, die al jaren bij NOS Studio Sport werkt en op dit moment onder meer de Formule 1 doet, groeide op in een klein gezin met haar vader en moeder. Tot haar blijde verrassing ontdekt ze een veelzijdige geschiedenis met een heuse patriot.

Wielerwedstrijden
Daarnaast was er een schrijver op een reis die haar voert van het platteland van Drenthe naar Terschelling en het hart van de wielerwedstrijden: België. En nu ze het verleden induikt is ze ineens omringd door vele voorouders en een nieuwe, grote familie.

Actuele video's

Meer actuele video's