Streamingrecensie: verrassend oorlogsdrama Devotion is geland op Prime Video

Streamingrecensie: verrassend oorlogsdrama Devotion is geland op Prime Video
Met Jonathan Majors en Glen Powell

Film :

Vanaf 1 april (het is geen grap) is de film Devotion te zien op Prime Video. Deze nieuwe oorlogsfilm draaide eind 2022 succesvol in de Nederlandse bioscopen en vliegt nu trots door naar Prime Video. Een dikke aanrader mede door toffe special effects, stunts en een mooie cast - die toch wel een klein deukje heeft opgelopen. Lees hier de streamingrecensie van Devotion.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Just be my wingman"
Een paar gevechtspiloten van de Amerikaanse marine riskeren hun leven tijdens de Koreaanse oorlog en worden enkele van de meest gevierde wingmen van de marine.

Onder andere acteurs Jonathan Majors, Glen Powell en Joe Jonas in de film 'Devotion'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 82% | IMDb ★ 7,0

Devotion is een sterke oorlogsfilm die vooral gedragen wordt door het acteerwerk van Jonathan Majors als de 'cadet' die tegen 100.000 muren aanloopt en Glen Powell, die als luiternant door zijn relatie met de cadet steeds meer vooroordelen jegens de 'zwarte piloot' tegenkomt. Lees hier onze filmrecensie van Devotion verder.

Cast
Naast Jonathan Majors (Ant Man and the Wasp: Quantummania) en Glen Powell (Top Gun: Maverick) spelen ook Christina Jackson (Shirley), Thomas Sadowski (John Wick) en Joe Jonas (Camp Rock) in deze film. Deze productie is geregisseerd door J.D. Dillard (The Outsider).

Vanaf 1 april is de film Devotion te zien op Prime Video. Genre: oorlog, actie, drama. Tijdsduur: 138 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's