Deze drie Paasdagen-familiefilms liggen verborgen tussen de eieren op HBO Max

Deze drie Paasdagen-familiefilms liggen verborgen tussen de eieren op HBO Max
Met The Wizard of Oz en meer

Film :

De Paasdagen 2023 zijn begonnen! De streamingdienst HBO Max heeft een paar prachtige verborgen eieren verstopt, en Gids.tv zocht deze films op.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

DC League of Super-Pets (2022)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,8

Bron: Warner Bros. Pictures
De wereld is in groot gevaar als Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Green Lantern in grote problemen komen door een boosaardige cavia Lulu. Maar er is licht in de duisternis... Animatie voor het hele gezin. Lees hier waar je de film DC League of Super-Pets kunt kijken.

Lees hier onze streamingrecensie van DC League of Super-Pets.

Pokémon Detective Pikachu (2019)

IMDb ★ 8,1

Bron: Warner Bros. Pictures
Op een dag wordt Tim Goodmans vader op mysterieuze wijze ontvoerd. Gelukkig ontmoet Tim een bijzondere Pikachu, een eigenaardig geel pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Lees hier waar je de film Pokémon Detective Pikachu kunt kijken.

The Wizard of Oz (1939)

IMDb ★ 6,5

Bron: Loew's, Inc.
Wanneer een buurvrouw Dorothy's hond Toto probeert in te laten slapen, neemt ze hem mee en rent ze weg. Ze worden echter opgepakt door een gevaarlijke tornado die hen meeneemt naar het magische land van Oz. Fantastische muziek- en familiefilm en pure nostalgie. Lees hier waar je de film The Wizard of Oz kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's