Recensie: On a Wing and a Prayer is Amerikaanse thriller over vliegtuig op rampspoed

Recensie: On a Wing and a Prayer is Amerikaanse thriller over vliegtuig op rampspoed
Met Dennis Quaid en Heather Graham

Film :

Vanaf 7 april is de film On a Wing and a Prayer te zien op Prime Video. In deze spiritueel onoprechte thriller- en dramafilm krijgt een gezin geïmproviseerde vlieglessen wanneer hun piloot sterft tijdens een gecharterde vlucht. Riemen vast en geloof in de Heer! Lees hier de filmrecensie van On a Wing and a Prayer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vlucht 2866
Nadat hun piloot tijdens een vlucht onverwachts sterft, moet passagier Doug White veilig een vliegtuig landen en zijn hele gezin redden van onoverkomelijk gevaar.

De cast met onder andere Dennis Quaid en Heather Graham in de film 'On a Wing and a Prayer'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,6

Deze typische Amerikaanse productie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de beproeving waarmee de familie White te maken kreeg toen ze in 2009 op Paaszondag de lucht in gingen. Al snel beginnen de problemen wanneer de piloot sterft en alle problemen zich hard opstapelen. Slecht weer, turbulentie, zijwind en zenuwachtige muziek staan op het programma. Helaas zijn de special effects wisselend van kwaliteit. Het feit dat het geloof als vluchtverzekering dient is ook twijfelachtig. Het 'Halleluja' klinkt in de finale erg hard door de speakers en dat had allemaal wel iets minder gemogen. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Dennis Quaid (Innerspace) en Heather Graham (Boogie Nights) zijn ook Jesse Metcalfe (Desperate Housewives) en Jessi Case (9-1-1: Lone Star) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sean McNamara (Silent Knights).

Vanaf 7 april 2023 is de film On a Wing and a Prayer te zien op Prime Video. Genre: thriller, drama. Tijdsduur: 102 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's