Streamingrecensie: hersenkraker en spektakelfilm Nope staat nu op SkyShowtime

Streamingrecensie: hersenkraker en spektakelfilm Nope staat nu op SkyShowtime
Met Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun

Film :

Vanaf 19 april is de film Nope te zien op SkyShowtime. Gelukkig trekt er geen wolk meer over, want we hoeven niet langer te wachten op de streamingrelease van de sciencefictionfilm van Get Out-regisseur Jordan Peele. Een visueel mysterieuze achtbaanrit die zeker indruk maakt. Lees hier de streamingrecensie van Nope.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

What’s a bad miracle?
Het verhaal volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Broer OJ en zus Emerald zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject, maar de zaken gaan niet zo goed. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Acteur Steven Yeun (Ricky 'Jupe' Park) in de film 'Nope'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 6,8

In eerste instantie zou deze parel op 6 maart toegevoegd worden aan het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Dat ging niet door, maar het weer klaart op want deze dikke aanrader staat nu wel op de streamingdienst. Nope is een zeldzame en opwindende sciencefictionfilm geworden die je hersens laten kraken en visueel vuurwerk laat zien. Lees hier onze volledige filmrecensie van Nope.

Cast
Naast Daniel Kaluuya (Black Panther) en Keke Palmer (Hustlers) zijn ook Brandon Perea, (The AO), Michael Wincott (Westworld) en Steven Yeun (BEEF) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jordan Peele (Us).

Vanaf 19 april 2023 is de film Nope te zien op SkyShowtime. Genre: sciencefiction, drama, horror. Tijdsduur: 130 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's