Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in mei 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in mei 2023
Met onder meer Hart op de juiste plek

Film :

De maand mei staat over het algemeen in het teken van lekker weer en dat betekent dat ook de eerste zomerblockbusters om het hoekje komen kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2023.

Kijktips van Gids.tv

Bankier van het Verzet (1 mei)

Videoland (film)

Barry Atsma en Jacob Derwig in ' Bankier van het Verzet'. Bron: DFW
Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Lees hier waar je Bankier van het Verzet kunt kijken.

De Tweeling (1 mei)

Videoland (film)

Bron: IDTV
Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en moet haar hele leven hard werken voor anderen. Lotte verhuist naar een Nederlandse familie die haar op het eerste gezicht alle kansen biedt. Lees hier waar je De Tweeling kunt kijken.

My Massive Cock (7 mei)

Videoland

Mannen met uitzonderlijk grote penissen vertellen hoe dit hun leven heeft beïnvloed, van de gêne van starende mensen en problemen met kleding tot ongemakkelijke seks en zelfs het veroorzaken van verwondingen bij hun partners. Lees hier waar je My Massive Cock kunt kijken.

Echte Gooische Moeders, S3 (8 mei)

Videoland (reality, wekelijks)

Bron: Videoland
De ‘Echte Gooische Moeders’ zijn met de terugkeer van Kimberly weer compleet en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een gloednieuw seizoen vol Gooische glamour! Bekijk hier waar je Echte Gooische Moeders kunt streamen.

Hart op de Juiste Plek (8 mei)

Videoland (film)

Stijn Fransen in 'Hart op de Juiste Plek'. Bron: Just Entertainment
De jonge en succesvolle Eve leeft haar droomleven. Een leuke baan als freelance trendwatcher, een toffe vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Lees hier waar je vanaf 8 mei Hart op de Juiste Plek kunt kijken.

Ex On The Beach: Double Dutch, S9 (16 mei)

Videoland (reality, wekelijks)

Bron: MTV
De deuren van de villa worden opnieuw geopend voor Nederlandse en Belgische singles. Tijd om te ontspannen? Natuurlijk niet! De Tablet of Terror is ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft extra veel zin om de vakantie van de singles te verzieken...De villa zal langzaam maar zeker volstromen met al hun exen. Bekijk hier waar je Ex on the Beach: Double Dutch kunt streamen.

Verder op Videoland

  • De Verraders USA (6 mei, bingen) Na versies in onder meer België en Engeland krijgt nu ook Amerika een eigen editie van dit zinderende en meeslepende format. Anders dan hier strijden in de VS beroemdheden en onbekenden samen om de prijzenpot, die kan oplopen tot maar liefst 250.000 dollar (237.000 euro).
  • The Real Housewives of Beverly Hills, S12 (21 mei, reality, bingen) De befaamde huisvrouwen keren terug voor een nieuw seizoen gevuld met hun altijd turbulente vriendschappen, hun drukke gezinsleven en groeiende zakelijke ondernemingen. ‘The Real Housewives Of Beverly Hills’ biedt een kijkje in de wereld van luxe rijkdom en verwende privileges.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV