Earth Day 2023: Deze vijf prachtige natuurdocumentaires en series zijn beschikbaar op Disney+

Earth Day 2023: Deze vijf prachtige natuurdocumentaires en series zijn beschikbaar op Disney+
Met Secrets of the Whales en meer

Film :

Aanstaande zaterdag 22 april is het Earth Day 2023: de dag van Moeder Aarde. Om dit te vieren heeft Gids.tv een selectie gemaakt van mooie natuurdocumentaires en series die nu beschikbaar zijn op Disney+.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Fire of Love (2022)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,6

Bron: National Geographic Documentary Films
De onverschrokken wetenschappers en geliefden Katia en Maurice Krafft stierven in een vulkanische explosie terwijl ze precies deden wat hen samenbracht: de mysteries van vulkanen ontrafelen door de meest explosieve beelden ooit vastgelegd te maken. Lees hier waar je de film Fire of Love kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Fire of Love.

Becoming Cousteau (2021)

IMDb ★ 7,1

Een kijkje in het leven, de passies, prestaties en grote tragedies rond de beroemde ontdekkingsreiziger en milieuactivist Jacques Cousteau, met een archief van zijn onlangs gerestaureerde beelden. Lees hier waar je de film Becoming Cousteau kunt kijken.

Sea of Hope: America's Underwater Treasures (2017)

IMDb ★ 7,2

Bron: Disney
Deze bijzondere natuurdocumentaire volgt oceaanlegende Sylvia Earle, de beroemde National Geographic-fotograaf Brian Skerry, schrijver Max Kennedy en hun team van tieneraquanauten op een jarenlange zoektocht om wetenschap en fotografie in te zetten om president Obama te inspireren nieuwe Blue Parks te vestigen om essentiële habitats te beschermen in een ongeziene Amerikaanse wildernis. Lees hier waar je de film Sea of Hope: America's Underwater Treasures kunt kijken.

Limitless with Chris Hemsworth (2022)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,1

Acteur en fanatiek sporter Chris Hemsworth is op een missie voor een langer en beter leven. Met de hulp van topwetenschappers gaat hij zes grote uitdagingen aan om lichaam en geest tot het uiterste te testen. Lees hier waar je de serie Limitless with Chris Hemsworth kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Limitless with Chris Hemsworth

Secrets of the Whales (2021)

IMDb ★ 8,4

Als regisseur James Cameron zich ergens mee gaat bemoeien weet je dat het goed wordt. Gefilmd over drie jaar op 24 locaties, is de 4-delige evenementenreeks een zeer persoonlijke sage, die zich diep in de wereld van walvissen waagt om het leven en de grote liefde vanuit hun perspectief te onthullen. Lees hier waar je de serie Secrets of the Whales kunt kijken.

Het vervolg van deze serie, getiteld Secrets of the Elephants, is vanaf Earth Day (22 april) te zien op Disney+.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's